Vissza

Összehasonlított termékek

Ital Nutrend Formdrink 1000 ml

FORMDRINK alacsony energiatartalmú, cukormentes koncentrátum. több


Íz:  meggy-fekete ribizli

8 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Formdrink a fizikai teljesítmény serkentő és a bőr alatti zsírból történő energia felhasználását növelő ideális ital. A hatást egyrészt a megnövekedett termogenézissel, avagy a hőenergia magasabb termelésével éri el, melyet a a szervezet a tartalékolt zsírokból hozza létre. Továbbá az anyagcsere forfulatszáma is megnövekszi, úgyhogy a szerezet az alap életfunkciók biztosításához (bazális metabolizmus) több energiát használ fel. Ugyanakkor a Formdrink a test folyadékveszteségének pótlására, a fizikai teljesítés serkentésére is szolgál.
Formdrink – hatóanyagok jellemzése: FormDrink valamennyi sportoló és fizikailag terhelt egyed számára javasolt, akiknek fel kell készülniük a fizikai teljesítményre és egyúttal szeretnének több energiát nyerni a tartalékolt zsírokból. A FormDrink a serkentő anyagok jelenlétének hatására nemcsak felébreszti a szervezetet, hanem pótolja a minőségi teljesítményhez szükséges folyadékot és ásványokat. Az izotonikus italokkal ellentétben, melyek specifikusan a kivételes fizikai és hő terheléses helyzetekre készültek és a napi folyadékbevitel csak kis részét képezhetik, a FormDrink hipotónikus. Ez az ital fogyasztható a teljesítmény előtt, a teljesítés folyamán és annak befejezése után is. Figyelembe kell venni, hogy a legtöbb magas energia tartalmú ital nagyobb adag Káliumot tartalmaz, mint Nátriumot, ami nem előnyös a szervezet ásványi egyensúlyára nézve. A FormDrink fiziológiailag helyes arányban tartalmazza az alap ásványokat, tehát a Nátriumot, Káliumot, Magnéziumot és Foszfort. A teljesítmény alatti koncentráció serkentésére és megtartására funkciós hatóanyagokat is hozzáadtak.
Az L-Carnitin a zsírsavakat szállítja azok elégetésének helyére, a mitochondriumba, ezzel segíti a zsírok energiává képződését, részt vesz a szervezet teljes körű energizálásában, egyúttal jelentősen hozzájárul a túlsúlycsökkentéshez, segíti a szív- és agyműködést, javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
Az anyagcsere serkentéséhez Citrus Aurantiumot is hozzáadtak. Adrenerg anyagokat –szinerfineket tartalmaz, melyek segítenek az anyagcsere és termogenézis növelésében, melynek eredményeképpen növekszik a zsírokból felhasználható energia. .
Az energizáló vegyület taurin aminosavval is ki van egészítve, mely megtartja a koncentrációt a fizikai teljesítmény vagy egyéb terhelés alatt.
A taurinnal együtt hat a koffein, mely a központi idegrendszert serkenti. Az egész vegyület zöldtea kivonatba töltött, mely koffeint tartalmaz. A zöld tea kivonatban tartalmazó koffein a ballaszt anyagokra kötött, ezért az fokozatosan kerül felhasználásra. Az alkaloidok (a koffeinhez hasonló hatású - serkentő anyag) jelenléte még jobban erősíti a serkentő hatást. A tea koffein jelentősen segíti a koncentráció növelését, a jobb reflexeket és a fáradság érzet késleltetését. A zöld tea kivonat nagy mennyiségű polifenolt (bioflavonoid) tartalmaz és ugyanúgy jó EGCG antioxidáns forrás, mely 200-szor hatékonyabb a szabad radikálokkal szemben mint az E vitamin és a pro –oxidánsok. Ízek: pink grep, bitter lemon, meggy+fekete ribizli, őszibarack+maracuja
Formdrink – javasolt adagolás:
  • Rövid idejű max 60 perces teljesítményekhez max 10°C környezeti hőmérsékletnél hígítson:
10 ml koncentrátumot 4 dcl vízben (hígítási arány 1:40)
  • Rövid idejű max 60 perces teljesítményekhez max 10-25°C környezeti hőmérsékletnél hígítson:
10 ml koncentrátumot 5 dcl vízben (hígítási arány 1:50)
  • Hoszabb idejű, max 180 perces teljesítményekhez max 10°C környezeti hőmérsékletnél hígítson:
10 ml koncentrátumot 5 dcl vízben (hígítási arány 1:50)
  • 60 percen túli teljesítményeknél magas cca 30°C környezeti hőmérsékletnél hígítson:
15 ml koncentrátumot 10 dcl vízben (hígítási arány 1:66)

• Mindig szénsavmentes asztali vizet használjon, soha ne használjon ásványvizet.
• Ne lépje túl a javasolt adagolást
• Napi maximális fogyasztható mennyiség: a teljes adag 150 ml 1 l vízben higítva.
• Ne lépje túl a javasolt adagolást!
Formdrink - használata:
• Az ital pontos elkészítéséhez használja a mellékelt mérőedényt.
• Az elkészített italt ne tárolja 24 óránál tovább
• egy teljes, 1 l tartalmú koncentrátum 50-70 l ital elkészítéséhez javasolt
• felnyitás után tárolja 8-15 °C hőfokon és fogyassza el 3 hónapon belül.
• 500 ml legalább 25 l kész ital elkészítésére alkalmas
• Használat előtt rázza fel!
• Az esetleges üledék nem utal a termék rossz minőségére


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!