Vissza

Összehasonlított termékek

Gyermek gerincprotektor - Etape Junior Ride

Gyermek védőmellény szabadalmaztatott ütésálló habbal, elasztikus derékövvel, lélegző anyagból. több


Szín:  fekete-sárga

Méret: 

29 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az Etape Junior Ride gyermek gerincprotektor egy praktikus védőmellény, mellyel nem kell többé féltened gyermeked a lejtőn, legyen szó síelésről, vagy snowboard-ról. A szabadalmaztatott, három rétegű EVA hab kiválóan nyeli el az ütéseket esés esetén, így biztosítva a lehető legnagyobb védelmet. Tépőzáras öve segít a tökéletes méretreigazításban, így többféle testalkatú gyermekre is kiváló lehet. Lycra és elasztikus háló kombinációjának köszönhetően egy nagyon jól lélegző, szellőző termék, a csúszásgátló szilikonpántnak köszönhetően pedig az erőteljesebb mozgások sem fognak gondot jelenteni, stabilan a helyén marad. Kivehető protektorral rendelkezik, és eltávolítása után a mellény könnyedén mosható, tisztítható. 
Az Etape Junior Ride gyermek gerincprotektor megfelel a ČSN EN 1621-2 első osztályú sztenderdnek, így nem kell többé aggódnia, hogy gyermekét biztonságban tudja, akár a legnagyobb lejtőkön is.

Technikai leírás:

  • szabadalmazott három rétegű EVA ütéselnyelő hab
  • elasztikus tépőzár a deréknál Velcro SafeTM
  • lélegző anyag
  • csúszásgátló szilikoncsík a csípőnél
  • kivehető protektor, és a mellény anélkül mosható
  • ČSN EN 1621-2 sztenderd, első osztályú
  • anyaga: 45% EVA hab, 40% polyamid, 10% polyester, 5% egyéb
 

Kézzel, hideg vízben mosható, majd akassza ki száradni, szárítógépben nem szárítható. Ne alkalmazzon lágyítószert, fehérítőt, ne vasalja és ne tisztítsa kémiai tisztítószerekkel.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!