Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos kerékpár Crussis e-Cross 1.4 - 2019 modell

Erős elektromos kerékpár teljesen integrált nagy kapacitású akkumulátorral, váz funkcionális de dizájnos kialakítású, teleszkópos villa, kényelmes ülés és kitámasztó. több


Vázméret: 

601 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A tökéletes elektromos kerékpárt keresed a kirándulásokhoz? Akkor ne keresd tovább, mert megtaláltad! A Crussis e-Cross 1.4 - 2019 elektromos kerékpár nem csak aszfaltra és kerékpárutakra lett tervezve, hanem könyebb terepekre is alkalmas. Nem kell többé tartani a dombos tereptől, csak pattanj a bringádra és élvezd az elektromos kerékpárod nyújtotta élményeket.

A geometria váz lehetővé teszi a sportos kerékpározást. Ezt, a 13Ah Samsung Li-Ion akkumulátor segíti, amelyet teljesen beépítettek a vázba.
Praktikus, funkcionális és modern dizájn - mi kell még? Talán a megbízhatóság és biztonság. Nos, a Bafang hátsó kerékagy erről is gondoskodik. Ezenkívül akár 100 km távolság megtételét is biztosítja (az útvonalprofiltól és a segítségnyújtástól függően - ez a kerékpár 5 segédmódot tartalmaz).
Hogyan válthatsz a módok között? A legtöbb elektromos kerékpárhoz hasonlóan a Crussis e-Cross 1.4 - 2019 elektromos kerékpár is fel van szerelve LED kijelzővel a kormányon.
A színes kijelző mutatja az akkumulátor állapotát, a segédmódot, a sebességet és a megtett távolságot.

Az elektromos bicikli 28 ”kerekekkel, 21 sebességes Shimano Tourney sebességváltóval, teleszkópos villával és kényelmes üléssel felszerelt, amelyek mind a maximális kényelmet biztosítják. Nincs sárvédővel, lámpával, vagy csomagtartóval felszerelve, azonban megvásárolhatod és felszerelheted ezeket a kiegészítőket a kerékpárra.

Mire vársz? A Crussis e-Cross 1.4 - 2019 elektromos kerékpár készen áll arra, hogy bárhová elguruljon. Tekerj el vele!


Akkumulátor

A SAMSUNG Li-Ion 36V / 468Wh (13Ah) akkumulátor teljesen be van építve a vázba, így a kerékpár (a középső meghajtással együtt) kiegyensúlyozott, stabil és könnyen kezelhető. Az akkumulátor 100km-es távolságot tesz lehetővé egyetlen töltéssel (az útvonalprofiltól és a támogatás használatától függően).
 

Az akkumulátor egy BMS (Battery Management System) kártyát tartalmaz, amely megakadályozza a túlmelegedést, a rövidzárlatot és a túltöltést. Az akkumulátort akár a kerékpár vázon is feltöltheted, vagy kiviheted, és beillesztheted a mellékelt töltőbe (amelyet bármilyen szabványos aljzatba csatlakoztathatsz). Ha az akkumulátor teljesen lemerült, 6,5 óra alatt töltődik fel teljesen


LCD kijelző

A segítséget egyszerűen szabályozhatod a könnyen leolvasható LCD kijelző segítségével, amely a kormányon található (az első fékkar mellett).
Egyszerű. Kényelmes. Biztonságos.
Az akkumulátor állapotán és az aktuális segédmódon kívül a színes LCD kijelző a sebességet és a megtett távolságot is megjeleníti.

Sebességváltó és hátsó váltó
A Shimano Tourney hátsó váltó 21 fogaskerékkel rendelkezik (3 első és 7 hátsó). Az aktuális sebesség módot a karon egy mutatóval láthatod.

 






Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel teljesen az akkumulátort. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A CRUSSIS e-bike-ok csehországban kerülnek összeszerelésre profi csapat által, profi bringásokkal tesztelve és folyamatosan fejlesztve. Ez a progresszív brand garantálja a extra magas minőséget, modern designt és a tekerés maximális élményét. 


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Technikai adatok - Elektromos kerékpár Crussis e-Cross 1.4 - 2019 modell:

váz Alu 6061 (18“, 20")
motor Bafang 250 W / 350 W*,hátsó agyban
akku Samsung Li-ion 36 V/468 (13 Ah)
egy töltéssel megtehető táv kb 100 km
nyomaték érzékelő mágneses
hátsó váltó Shimano Tourney RD-TX-55-SGS
első váltó Shimano Tourney FD-TX-51-3
váltó Shimano SL-TX50
sebességek száma 3 x 7
villa ZOOM 700C NO LOCK
fék TEKTRO V-Brake
kijelző LCD panel, 5 segédmód
gumi KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkokkal
felni 28"
terhelhetőség 120 kg
súly 21,5 kg

*A motor alapteljesítménye 250 watt, ha szükséges (például felfelé haladva), rövid ideig 350 wattos maximális teljesítmény érhető el.

Figyelmeztetés: A gyárilag beállított maximális sebesség 25 km / h, hogy megfeleljen az e-kerékpárok európai szabványának. Azonban a beállítás manuálisan magasabb sebességkorlátozásra módosítható.
Ne feledd, hogy ilyen esetben az e-kerékpár már nem felel meg a szükséges szabványoknak és nem használható közutakon!

Megjegyzés: A várható max. távolság számos tényezőtől függ, mint például az elektromos segítség, a felhasználó súlya, a terep, a szél, valamint a gumik nyomása, mintázata és hőmérséklete. Az összes megadott távolság a legmegfelelőbb körülmények között érvényes, ami egyenletes terepet, 20 ° C hőmérsékletet, keskeny gumikat és 70kg-nál kisebb súlyt jelent.



Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


CRUSSIS elektromos kerékpárok mérettáblázata 

Váz méreteKerékpáros magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm

MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Bafang
Akkumulátor típusa Samsung 36V / 13Ah, (max. megtehető távolság 100 km)
Kerékméret 28" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 21
Programok száma 5 program
Hatótáv 100 km
Motorteljesítmény 250 W
Kijelző LCD
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Váz Alu 6061
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa ZOOM 700C lezárás nélkül
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Első kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Sebességváltó SHIMANO SL-TX50
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney FD-TX51-3
Váltó Shimano Tourney RD-TX55-SGS
Felni CRUSSIS 28", duplafalú, 32D
Hátsó felni CRUSSIS 28", duplafalú, 32D
Kormányszár állítható
Elektromos kerékpár típusa Cross
Motor Bafang
Súly 22.50 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!