Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos trekking kerékpár Crussis e-Gordo 1.4-S - 2019

Minőségi e-kerékpár hátsó meghajtással mérsékelt terepen való kerékpározáshoz. Ez a modell nagy teljesítményű akkumulátorral, teleszkópos villával, kényelmes üléssel, hátsó csomagtartóval és kitámasztóval felszerelt több


Vázméret: 

613 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Egy megbízható e-biciklit keresel a kerékpáros kirándulásokhoz? Szeretnél úgy kerékpározni, hogy a nyomvonal profilja és hossza ne korlátozzon? A Crussis e-Gordo 1.4-S - 2019 elektromos trekking kerékpár az ideális választás.

Az alumínium váz geometriáját úgy tervezték, hogy maximálisan megfeleljen az igényeidnek. Ez az e-bike stabil, kényelmes és könnyen kezelhető. Az e-Gordo 1.4-hez képest ez a modell extra erős, 17,5Ah Samsung akkumulátorral rendelkezik, amely teljesen integrálva van a vázba. Praktikus, funkcionális és modern dizájn - mi kell még több? Talán nagyobb távolságok megtétele és megbízhatóság. Nos, a Bafang hátsó kerékagy fog gondoskodni erről. Ezenkívül akár 140 km-es távolságot is biztosít (az útvonalprofiltól és a rásegítéstől függően - ez a kerékpár 5 segédmóddal rendelkezik).
Kérdés, hogy hogyan válthatsz a módok között? A legtöbb e-kerékpárhoz hasonlóan ez is egy LED kijelzővel van a kormányon felszerelve. A színes kijelző az akkumulátor állapotát, a segéd üzemmódot, a sebességet és a megtett távolságot mutatja.

Minőségére és a kényelmes kerékpározásra garancia a nagy, 28 ”kerekek, 21 sebességes Shimano Tourney sebességváltó, teleszkópos villa és a kényelmes ülés. Az első és hátsó lámpákon, a hátsó csomagtartón és kitámasztón kívül sárvédővel is rendelkezik, lehetővé téve az esőben való kerékpározást.

Mire vársz? A Crussis e-Gordo 1.4-S - 2019 elektromos trekking kerékpár készen áll arra, hogy bárhova elguruljon veled!

Akkumulátor
A SAMSUNG Li-Ion 36V / 630Wh (17,5Ah) akkumulátor teljesen integrálva van a vázba, így a kerékpár (a középső meghajtással együtt) kiegyensúlyozott, stabil és könnyen kezelhető. Az akkumulátor maximum 140 km távolságot tesz lehetővé egyetlen töltés mellett (az útvonalprofiltól és a támogatás használatától függően).

Az akkumulátor egy BMS (Battery Management System) kártyát tartalmaz, amely megakadályozza a túlmelegedést, a rövidzárlatot és a túltöltést. Az akkumulátort akár a kerékpár vázán is feltöltheted, vagy kiveheted és beillesztheted a mellékelt töltőbe (amelyet bármilyen szabványos aljzatba csatlakoztathatsz). Ha az akkumulátor teljesen lemerült, a teljes kapacitás 8,5 óra alatt töltődik fel.

 

Kiegészítők

Ha bármilyen időjárási körülmény között szeretnél kerékpározni, a Crussis trekking kerékpár a megfelelő választás. Mivel a trekking kerékpárok sárvédőkkel vannak ellátva (elöl és hátul), így sem könnyű tavaszi eső, sem nyári vihar nem jelent problémát. Biztosan értékelni fogod a hátsó csomagtartót, amelyhez hátizsákot vagy egy kosarat is rögzíthetsz. A Crussis trekking kerékpárral egy rövid biciklizés és többnapos expedíció egyaránt lehetséges. A kerékpározás még soha nem volt könnyebb.

 

Sebességváltó és hátsó váltó

A Shimano Tourney hátsó váltó 21 fogaskerékkel rendelkezik (3 első és 7 hátsó). 
Az aktuális sebességet a karon egy mutató segítségével láthatod.

 



Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel az akkumulátort teljesen. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A CRUSSIS e-bike-ok csehországban kerülnek összeszerelésre profi csapat által, profi bringásokkal tesztelve és folyamatosan fejlesztve. Ez a progresszív brand garantálja a extra magas minőséget, modern designt és a tekerés maximális élményét. 


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Technikai adatok - Elektromos trekking kerékpár Crussis e-Gordo 1.4-S - 2019:

váz Alu 6061 (18“, 20")
motor Bafang 250 W / max. 350 W*, a hátsó agyban
akkumulátor Samsung Li-ion 36 V/630 Wh (17,5Ah)
távolság tartomány 140 km-ig
hátsó váltó SHIMANO Tourney RD-TX-55-SGS
első váltó SHIMANO Tourney FD-TX-51-3
sebességváltó Shimano SL-TX50
sebességek száma 3 x 7
villa  ZOOM 700C NO LOCK
fék TEKTRO V-Brake
számítógép LCD kijelző, 5 rásegítő mód
külsők Kenda 700*40 fényvisszaverő csíkkal
felnik 28"
terhelhetőség 120 kg
súly 22,5 kg
 

* A standard motor teljesítménye 250 watt, ha szükséges (például emelkedőn haladva), rövid ideig 350 watt maximális teljesítmény érhető el.


Figyelmeztetés: A gyárilag beállított maximális sebesség 25 km / h, hogy megfeleljen az e-kerékpárok európai szabványának. Azonban a beállítás manuálisan magasabb sebességkorlátozásra módosítható. Ne feledd, hogy ilyen esetben az e-kerékpár már nem felel meg a szükséges szabványoknak és nem használható közutakon!
 

CRUSSIS e-kerékpár mérettáblázat:

vázméret felhasználó magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm



Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


CRUSSIS elektromos kerékpárok mérettáblázata 

Váz méreteKerékpáros magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm

MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Bafang
Akkumulátor típusa Samsung Li-ion 36V/17,5 Ah, (tartomány akár 140 km)
Kerékméret 28" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 21
Programok száma 5 program
Hatótáv 140 km
Motorteljesítmény 250 W
Kijelző LCD
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Váz Alu 6061
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa ZOOM 700C lezárás nélkül
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Első kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Sebességváltó SHIMANO SL-TX50
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney FD-TX51-3
Váltó Shimano Tourney RD-TX55-SGS
Sárvédők igen
Elektromos kerékpár típusa Trekking
Motor Bafang
Súly 22.50 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!