Vissza

Összehasonlított termékek

Női elektromos trekking kerékpár Crussis e-Savela 1.4-S - 2019

Elegáns női e-kerékpár, teljesen integrált nagy kapacitású akkumulátorral és praktikus hátsó csomagtartóval. A lejtett váz lehetővé teszi az egyszerű fel-és leszállást. több


Vázméret: 

613 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Hölgyeim, olyan elektromos kerékpárt kerestek ami bármilyen kiránduláshoz alkalmas? Élvezni szeretnéd a biciklis túrát a férjeddel, gyerekeiddel vagy barátaiddal anélkül hogy korlátok közé szorítana a nyomvonal profilja vagy annak hossza ? Akkor neked a Crussis e-Savela 1.4-S a tökéletes választás.

A lejtett alumínium vázat úgy tervezték, hogy ideális legyen a hölgyek számára. A váz nemcsak az egyszerű fel- és leszállást teszi lehetővé, hanem a kerékpárt is stabillá és könnyen kezelhetővé teszi. Ezt támogatja a 17,5Ah-es Samsung Li-Ion akkumulátor, amely teljesen integrálva van a vázba. 

Praktikus, funkcionális és modern dizájn - mi kell még több? Talán nagyobb távolságok megtétele és megbízhatóság. Nos, a Bafang hátsó kerékagy fog gondoskodni erről. Ezenkívül akár 140 km-es távolságot is biztosít (az útvonalprofiltól és a rásegítéstől függően - ez a kerékpár 5 segédmóddal rendelkezik). És hogyan válthatsz a módok között? A legtöbb e-kerékpárhoz hasonlóan ez is egy LED kijelzővel felszerelt a kormányon. A színes kijelző az akkumulátor állapotát, a segéd üzemmódot, a sebességet és a megtett távolságot mutatja.

Minőségére és a kényelmes kerékpározásra garancia a nagy, 28 ”kerekek, 21 sebességes Shimano Tourney sebességváltó, teleszkópos villa és a kényelmes ülés. Az első és hátsó lámpákon, a hátsó csomagtartón és kitámasztón kívül sárvédővel is rendelkezik, lehetővé téve az esőben való kerékpározást is.

Mire vársz? A Crussis e-Savela 1.4-S - 2019 női elektromos trekking kerékpár készen áll arra, hogy bárhova elguruljon veled!


Akkumulátor
A SAMSUNG Li-Ion 36V / 630Wh (17,5Ah) akkumulátor teljesen integrálva van a vázba, így a kerékpár (a középső meghajtással együtt) kiegyensúlyozott, stabil és könnyen kezelhető. Az akkumulátor maximum 140 km távolságot tesz lehetővé egyetlen töltés mellett (az útvonalprofiltól és a támogatás használatától függően).

Az akkumulátor egy BMS (Battery Management System) kártyát tartalmaz, amely megakadályozza a túlmelegedést, a rövidzárlatot és a túltöltést. Az akkumulátort akár a kerékpár vázán is feltöltheted, vagy kiveheted és beillesztheted a mellékelt töltőbe (amelyet bármilyen szabványos aljzatba csatlakoztathatsz). Ha az akkumulátor teljesen lemerült, a teljes kapacitás 8,5 óra alatt töltődik fel.



Váz
A lejtett női alumínium váz kényelmes és könnyen kezelhetővé teszi a kerékpárt. Továbbá lehetővé teszi az egyszerű fel- és leszállást is. Kifejezetten a nők számára alkalmas, a váz két méretben (17 ”és 19”) kapható.

 


Sebességváltó és hátsó váltó

A Shimano Tourney hátsó váltó 21 fogaskerékkel rendelkezik (3 első és 7 hátsó). Az aktuális sebességet a karon egy mutató segítségével láthatod.

 










Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel az akkumulátort teljesen. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.

 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A CRUSSIS e-bike-ok csehországban kerülnek összeszerelésre profi csapat által, profi bringásokkal tesztelve és folyamatosan fejlesztve. Ez a progresszív brand garantálja a extra magas minőséget, modern designt és a tekerés maximális élményét. 


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Technikai adatok - Női elektromos trekking kerékpár Crussis e-Savela 1.4-S - 2019:

váz Alu 6061 (17“, 19")
motor BAFANG 250 W / 350 W*,a hátsó agyban
akkumulátor Samsung Li-ion 36 V/630 Wh (17,5Ah)
távolság tartomány 140 km-ig
pedál érzékelő fordulattal (mágneses)
hátsó váltó SHIMANO Tourney RD-TX-55-SGS
első váltó SHIMANO Tourney FD-TX-51-3
sebességváltó Shimano SL-TX50
sebességek száma 3 x 7
villa ZOOM 700C NO LOCK
fék TEKTRO V-Brake
számítógép LCD kijelző, 5 rásegítő mód
külsők KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
felni 28"
terhelhetőség 120 kg
súly 22,5 kg

* A standard motor teljesítménye 250 watt, ha szükséges (például emelkedőn haladva), rövid ideig 350 watt maximális teljesítmény érhető el.


Figyelmeztetés: A gyárilag beállított maximális sebesség 25 km / h, hogy megfeleljen az e-kerékpárok európai szabványának. Azonban a beállítás manuálisan magasabb sebességkorlátozásra módosítható. Ne feledd, hogy ilyen esetben az e-kerékpár már nem felel meg a szükséges szabványoknak és nem használható közutakon!

CRUSSIS e-kerékpár mérettáblázat:

vázméretfelhasználó magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm


Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


CRUSSIS elektromos kerékpárok mérettáblázata 

Váz méreteKerékpáros magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm

MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Bafang
Akkumulátor típusa Samsung Li-ion 36V/17,5 Ah, (tartomány akár 140 km)
Kerékméret 28" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 21
Programok száma 5 program
Hatótáv 140 km
Motorteljesítmény 250 W
Kijelző LCD
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Váz Alu 6061
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa ZOOM 700C lezárás nélkül
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Első kerékpár külső KENDA 700*40 fényvisszaverő csíkkal
Sebességváltó SHIMANO SL-TX50
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney FD-TX51-3
Váltó Shimano Tourney RD-TX55-SGS
Felni CRUSSIS 28", duplafalú, 32D
Hátsó felni CRUSSIS 28", duplafalú, 32D
Sárvédők igen
Elektromos kerékpár típusa Trekking
Motor Bafang
Súly 22.50 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!