Vissza

Összehasonlított termékek

Városi elektromos kerékpár Crussis e-City 5.6

Hatékony elektromos kerékpár sportos felszereléssel, amire köszönhetően az alacsony átlépési magasságának könnyű felülni. A sárvédők, a kitámasztó és a hátsó csomagtartó kényelmes mozgást biztosítanak a városban. több


Vázméret:  19"

550 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Elektromos biciklit keresel ingázni munkába vagy városi "futkosáshoz"? Szeretnél bevásárolni, ebédelni vagy egy kellemes, könnyű kirándulásra vágysz a barátokkal? Ha így van, akkor a Crussis e-City 5.6 elektromos kerékpár neked készült.

Az elektromos kerékpár kényelmes geometriájú, alumínium vázzal rendelkezik. Nincs több fárasztó biciklire ülés! A felsőcső nagyon alacsonyra van állítva, így a legkisebb gond nélkül szállhatsz fel a kerékpárra. Az elektromos kerékpár geometriájának köszönhetően a leszállás is gyors és biztonságos. Így azok számára is alkalmas, akik számára az elektromos kerékpár klasszikus geometriája problémákat okozhat, például egészségügyi okokból. Az Crussis e-City 5.6 26" átmérőjű kerekekkel van felszerelve, amiben eltér az e-Country kerékpár sorozattól. 19" vázméretben kapható.

Mivel elektromos kerékpárról van szó, érdekelni fog biztosan a hajtóegység. Ez a hátsó kerékagyban található Bafang motor. A hátsó csomagtartón található egy Samsung 13 Ah Li-Ion akkumulátor, amely képes akár 100 km hatótávolságot biztosítani - de ez természetesen mindig a terepprofiltól és a rásegítés kihasználásától függ. És hogy irányítod a motoros rásegítést? Mint a legtöbb elektromos kerékpár esetében a kormányon elhelyezett LED panelen keresztül. Ez kijelzi az akkumulátor állapotát és a rásegítés választott fokozatát. 

Miben különbözik tehát az e-City 5.6 ennek a sorozatnak a többi elektromos kerékpárjától? Ez egyrészt egy továbbfejlesztett háttérvilágítású LCD panel, amely az akkumulátor állapotán és a rásegítés mértékén kívül más mutatókat (sebesség, megtett távolság) is jelez, másrészt egy elöl használt hármas hajtómű, amelynek köszönhetően akár 24 sebességet is átválthatsz. A  biciklizés kényelmét egy felfüggesztett villa és egy kényelmes nyereg teszi kellemesebbé. Félned az esőtől sem kell. Az első és a hátsó világításon, kitámasztón és csomagtartón kívül a felszereltség részét képezik a sárvédők is.

Összességében a Crussis e-City 5.6 egy elektromos kerékpár mindennapos használatra. Egy elektromos kerékpár mindenkinek. 


Akkumulátor

Az elektromos kerékpár szíve egy akkumulátor SAMSUNG Li-Ion 36V / 468 Wh (13 Ah) cellákkal, amely az elektromos kerékpár hátsó csomagtartójába van integrálva. Egyetlen feltöltéssel képes az e-kerékpár akár 100 km távolságot is megtenni. Ez azonban mindig az út profiljától és a rásegítség igénybevételének módjától függ. Természetesen az akkumulátor fel van szerelve egy BMS táblával (Battery Management System), amely megvédi a túlmelegedéstől, rövidzárlattól vagy túltöltéstől. Az akkumulátor közvetlenül az e-bike csomagtartóján tölthető, vagy a töltéshez eltávolíthatod - bármely standard konnektorban feltöltheted a mellékelt töltővel. A teljesen lemerült akkumulátor 6,5 órán belül teljesen feltölthető.


Váz

A kényelmes geometriájú alumínium váz kellemesebbé teszi számodra a felszállást és a leszállást. A felsőcső valóban alacsonyan van, így a kerékpárra a legkisebb gond nélkül is fel lehet szállni. A kerékpár geometriájának köszönhetően a kerékpárról való leszállás valóban gyors, és ezért biztonságos. És ez nem csak a városban történő biciklizés során hasznos.


LCD panel

A motoros rásegítés egy áttekinthető, digitális kijelzővel ellátott LCD panelről vezérelhető, amely a kormányon található az első fékkarnál. Egyszerű, kényelmes, biztonságos - mi több kell? 

Az akkumulátor állapotáról és az aktuálisan használt rásegítési szintről szóló alapvető információk mellett a kijelzőn megjelennek olyan további információk is mint pl. a sebesség, megtett távolság stb.). Otthon hagyhatod tehát a kerékpáros számítógéped, már nem lesz rá szükséged.

 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A CRUSSIS e-bike-ok csehországban kerülnek összeszerelésre profi csapat által, profi bringásokkal tesztelve és folyamatosan fejlesztve. Ez a progresszív brand garantálja a extra magas minőséget, modern designt és a tekerés maximális élményét. 


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Technikai leírás:

Váz Alu 6061 (17“, 19“)
Motor Bafang 250 W / max. 500 W*, a hátsó kerékagyban 
Akkumulátor Samsung Li-ion 36 V/13Ah - a csomagtartón
Töltő 2 Ah
Hatótávolság akár 100 km (az elektromos kerékpár hatótávolsága függ a beállított motoros rásegítés szintjétől, a kerékpáros súlyától és az út profiljától)
Pedálérzékelő mágneses
Váltó Shimano Acera RD-360-8R
Első váltó Shimano Tourney FD-TX51-3
Váltókar Shimano Acera SL-M310
Fokozatok 3 x 8
Villa ZOOM 26“ lock out
Fékek TEKTRO V-Brake
Vezérlés LCD panel, 5 rásegítési fokozat (aktuális teljesítménymutató)
Köpenyek KENDA 26*1,75 (559-47), fekete fényvisszaverő csíkkal 
Felnik CRUSSIS 26", dupla, 32D
Kerékagyak CRUSSIS, golyóskosár, 32D
Kormánycsapágy Semi 11/8
Kormányszár CRUSSIS Al, 90 mm, állítható
Kormány CRUSSIS Al, 620 mm
Markolatok CRUSSIS ergonomikusan formázott  
További felszerelés világítás, kitámasztó, sárvédők, hátsó csomagtartó
Teherbírás 120 kg
Súly 22,5 kg (beleértve az akkumulátort)

* A motor standard teljesítménye 250 W, azonban szükség esetén (például intenzív emelkedőn haladás esetén) rövid időközönként elérhető 500 W maximális teljesítmény.



Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


CRUSSIS elektromos kerékpárok mérettáblázata 

Váz méreteKerékpáros magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm

MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Bafang
Akkumulátor típusa Samsung 36V / 13Ah, (max. megtehető távolság 100 km)
Kerékméret 26" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 24
Programok száma 5 program
Motorteljesítmény 250 W
Hatótáv 100 km
Kijelző LCD
Váz Alu 6061
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa ZOOM lock-out
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó agy CRUSSIS disc, golyóskoszorú, 32D
Első agy CRUSSIS disc, golyóskoszorú, 32D
Hátsó kerékpár külső Kenda 26*1.75
Első kerékpár külső Kenda 26*1.75
Sebességváltó SHIMANO ACERA SL-M310 3X8SPD
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney FD-TX51-3
Váltó Shimano Acera RD - 360 - 8R
Váltókar CRUSSIS 42/32/22T
Felni CRUSSIS 26", dupla, bélelt, 32D
Hátsó felni CRUSSIS 26", dupla, bélelt, 32D
Kormány CRUSSIS Al, 620 mm
Markolat CRUSSIS ergonomikus kialakítású rögzítővel
Kormányszár CRUSSIS Al, 90 mm, állítható
Sárvédők igen
Elektromos kerékpár típusa Városi
Motor Bafang
Súly 22.50 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!