Vissza

Összehasonlított termékek

Városi elektromos kerékpár Crussis e-City 1.10-S – 2019-es modell

Megbízható elektromos kerékpár erős akkumulátorral mindennapi városi közlekedésre. Könnyedén eljuthatsz munkába, boltba vagy akár kisebb kirándulásokra is. több


Vázméret: 

490 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Elektromost biciklit keresel és a tökéletes megoldást a munkahelyre jutáshoz vagy a városban közlekedéshez? Szeretnél vásárolni, ebédelni, vagy egy kellemes, délutánt eltölteni a barátaiddal? Ne keress tovább a Crussis e-City 1.10-S városi elektromos kerékpár a számodra ideális választás. 

Az elektromos kerékpár kényelmes kialakítású alumínium vázzal rendelkezik. Felejtsd el a nehéz fel-és leszállást! A váz nagyon alacsonyan helyezkedik el, így a legkisebb erőfeszítés nélkül fel-és le szállhatsz a bicajról. Ezt tovább könnyítik és teszik biztonságosabbá a 26" kerekek. Így ez az elektromos kerékpár tökéletesen alkalmas azok számára is, akiknek egészségügyi okokból a klasszikus vázas kerékpárok használata problémát okozhat. Kétféle vázméretben kapható 17" és 19", aminek köszönhetően férfiak és nők számára is egyaránt használható.

Ha már elektromos kerékpár, ejtsünk néhány szót a motorról. A Bafang elektromotor a hátsó kerékagyon helyezkedik el, és a hátsó csomagtartón pedig a Samsung 16 Ah teljesítményű Li-lon akkumulátort találod, amelynek köszönhetően a kerékpár akár 120 km megtételére is képes, de ez természetesen függ az terep minőségétől és a kiválasztott üzemmódtól.
Hogyan is tudod kiválasztani a rásegítés üzemmódját? Ahogy az jól megszokott az elektromost kerékpárok esetében, a kormányon található LCD kijelzőn. Ott láthatod továbbá a kiválasztott üzemmód fokozatát és az akkumulátor állapotát is. A komfortérzetet tovább növeli a bicikli rugós villája is. Ezzel a bicajjal, az esőtől sem kell tartanod, hiszen a kerékpár sárvédőkkel is rendelkezik továbbá az első és hátsó lámpa, kitámasztó és csomagtartó is a felszerelés része.

A városi elektromos kerékpár Crussis e-City 1.10-S tökéletesen alkalmas mindennapi használatra, bárkinek. Egyszerűen a legjobb választás!

Akkumulátor

SAMSUNG Li-Ion 36V / 576 Wh (16 Ah), akkumulátor teljesen integrálva van a vázba, így a kerékpár (a középső meghajtással együtt) kiegyensúlyozott, stabil és könnyen kezelhető. Az akkumulátor maximum 120 km távolságot tesz lehetővé egyetlen töltés mellett (az útvonalprofiltól és a támogatás használatától függően).Az akkumulátor egy BMS (Battery Management System) kártyát tartalmaz, amely megakadályozza a túlmelegedést, a rövidzárlatot és a túltöltést.
Az akkumulátort akár a kerékpár vázán is feltöltheted, vagy kiveheted és beillesztheted a mellékelt töltőbe (amelyet bármilyen szabványos aljzatba csatlakoztathatsz). Ha az akkumulátor teljesen lemerült, a teljes kapacitás 8 óra alatt töltődik fel.



Váz

A lejtett alumínium váz kényelmes és könnyen kezelhetővé teszi a kerékpárt. Továbbá lehetővé teszi az egyszerű fel- és leszállást is. Nők, férfiak és idősek számára egyaránt alkalmas, a váz két méretben (17 ”és 19”) kapható.
 

LCD kijelző

A motoros rásegítést egy jól áttekinthető LCD-panel vezérli, amelynek digitális kijelzője a kormányon, a váltókar mellett található. Egyszerű, kényelmes, biztonságos - kell ennél több?

A kijelzőn az akkumulátor alapállapota és az aktuális rásegítési mód is látható, valamint további adatokat is kijelez, mint például sebesség, megtett távolság stb. 



 

 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A CRUSSIS e-bike-ok csehországban kerülnek összeszerelésre profi csapat által, profi bringásokkal tesztelve és folyamatosan fejlesztve. Ez a progresszív brand garantálja a extra magas minőséget, modern designt és a tekerés maximális élményét. 


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Technikai leírás

Váz Alu 6061 (17“, 19")
Motor BAFANG 250 W / 500 W*, a hátsó kerékagyban
Akkumulátor Samsung Li-ion 36 V/16Ah - a csomagtartóban 
Töltő 2 Ah
Távolság tartomány akár 120 km (az üzemmódtól, a felhasználó súlyától és a nyomvonal profiltól függően)
Pedál érzékelő fordulattal (mágneses)
Hátsó váltó Shimano Tourney RD-TZ50
Első vátó Shimano SL-TX50-7R
Fokozatok száma 1 x 7
Villa ZOOM 325E 26" no lock
Fékek TEKTRO V-Brake
vezérlés LED panel, 5 rásegítés üzemmód
külső gumik Kenda 26*1,75 (559-47), fekete
felnik CRUSSIS 26", duplafalú, 32D
További felszerelés Lámpa, kitámasztó, sárvédő, hátsó csomagtartó, csengő
Teherbírás 120 kg
Súly 22,5 kg

* A standard motor teljesítménye 250 watt, ha szükséges (például emelkedőn haladva), rövid ideig 500 watt maximális teljesítmény érhető el.



Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


CRUSSIS elektromos kerékpárok mérettáblázata 

Váz méreteKerékpáros magassága
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm

MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Bafang
Akkumulátor típusa (max. megtehető távolság 120 km)
Kerékméret 26" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 7
Programok száma 5 program
Motorteljesítmény 250 W
Hatótáv 120 km
Kijelző LED
Váz Alu 6061
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa ZOOM 325E 26" no lock
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó agy CRUSSIS disc, golyóskoszorú, 32D
Első agy CRUSSIS disc, golyóskoszorú, 32D
Hátsó kerékpár külső Kenda 26*1.75
Első kerékpár külső Kenda 26*1.75
Sebességváltó SHIMANO SL-TX50
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney RD - TZ50
Váltókar 42T
Felni CRUSSIS 26", dupla, bélelt, 32D
Hátsó felni CRUSSIS 26", dupla, bélelt, 32D
Kormány CRUSSIS Al, 620 mm
Markolat CRUSSIS ergonomikus kialakítású rögzítővel
Kormányszár CRUSSIS Al, 90 mm, állítható
Első lámpa akkumulátorról
Sárvédők igen
Elektromos kerékpár típusa Városi
Motor Bafang
Súly 22.50 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!