Vissza

Összehasonlított termékek

Energia karkötő inSPORTline Atalantia AKCIÓ

4 ásványi anyagból készült energia karkötő, stresszoldó hatás, segít a félelmek legyőzésében és a belső egyensúly helyreállításában. több


Hossz:  21 cm

2 900 Ft
30 nap legjobb ára: 3 500 Ft

3 500 Ft Áfával

-17%

Megtakarítás 600 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Atalantia energia karkötő egy igazi luxus karkötő, mely 4 természetes kőből készült. A gondosan kiválasztott ásványi anyagok, gyönyörű színek és elegáns design tökéletes mind hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. A kék jáspis, az onyx, az achát és a hematit kombinációjának köszönhetően életteltelinek és energikusnak fogod érezni magad. 

A kék jáspis megteremti az érzelem és a logikai gondolkodás egyensúlyát. Stresszoldó hatása közismert. Bátorságot ad a saját véleményed kifejtésére, valamint javítja a kommunikációs- és koncentrációs készséget. Továbbá a kék jáspis segít az energia és a belső egyensúly helyreállításában.

Az Onyx tökéletes azok számára, akik szembe akarnak nézni a félelmeikkel. Elhárítja a negatív gondolatokat és szorongást. Erőt ad viselőjének, hogy nehéz helyzetekben fontos döntéseket hozzon. Az Onyx erőt adhat életed akár legnehezebb időszakaiban és stabilizáló elemként hat a konfliktusok során.

Az achát erőt sugároz, és segít egyensúlyt teremteni az emberi személyiség minden aspektusában - fizikai, szellemi és érzelmi területen. Ezért ajánljuk az inSPORTline Atalantia energia karkötőt kifejezetten  azoknak, akik a belső egyensúlyuk visszaállítására, lelki békére vágynak. Ha úgy érzed, hogy nem vagy kiegyensúlyozott és az életed irányítása kicsúszott a kezedből, az achát nyugtató, pozitív energiája segít, hogy ismét a kezedbe vedd az irányítást. Javítja az önbizalmat, segít a negatív érzelmek kezelésében, és lehetővé teszi, hogy az élet jó dolgaira összpontosíthass. 

A hematit híres arról, hogy képes elnyelni a negatív érzelmeket. Segít megszabadulni a rossz érzésektől és gondolatoktól. A kőnek energetizáló és stabilizáló hatása van. Segít helyreállítani a belső egyensúlyt és nyugalmat, növeli az önbizalmat és erőt ad, amikor nehéz életszakaszban vagy. A mai rohanó világban a hematit lendületet ad a mindennapokhoz, és segít megszabadulni a szorongástól. 

A kék jáspis fényes kék színe minden tekintetet az energia karkötő viselőjére fog vonzani. A fekete onyx titokzatos, míg a világos színű achát összekapcsolja a két jellegzetes színt. A hematit díszítő gyöngyök elegáns designt adnak az inSPORTline Atalantia energia karkötő számára. A gyöngyöket egy tartós, rugalmas zsinórra fűzik fel, amely nem nyúlik meg. Ez az energia karkötő egyszerre hoz stílust és energiát az életedbe.


Technikai adatok - Energia karkötő inSPORTline Atalantia:
  • Energia karkötő a hétköznapokra
  • Kiváló minőségű természetes anyagok
  • Segít, hogy megszabadulj a stressztől, legyőzd a félelmeidet, kiküszöbölje a negatív érzelmeket és gondolatokat 
  • Segíti egyensúlyt tartani az érzelmek és a logikus gondolkodás között 
  • Javítja a belső harmóniát 
  • Tartós, rugalmas zsinór 
  • Stílusos design 
  • Energia karkötő anyaga: kék jáspis, onyx, achát, hematit 
  • Gyöngy átmérője: kb. 8mm 
  • Energia karkötő hossza: 19cm, 21cm 
  • Súly: 21 g 
  • Ajándékdobozban szállítva

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!