Vissza

Összehasonlított termékek

Energia karkötő inSPORTline Lunarys AKCIÓ

Energia karkötő holdkő, achát és hematit ötvözettel, nyugtató hatású, segít a belső egyensúly helyreállításában, egyedi kivitelezés több


Hossz:  19 cm

3 000 Ft
30 nap legjobb ára: 3 500 Ft

3 500 Ft Áfával

-14%

Megtakarítás 500 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A holdkő, az achát és a hematit gyöngyszemeinek ötvözetével egy igazán különleges dizájnt kölcsönöznek az inSPORTline Lunarys energia karkötőnek. A holdkő mindig is misztikus, rejtélyes kőzetként élt a köztudatban. Főleg az ezüstös fénye miatt, amelynek köszönhetően úgy néz ki, mint a holdfény visszaverődése. A holdkő, az achát és a hematit a természetes energia egyedülálló kombinációját alkotják.

A holdkövet gyakran kötik össze a változó életciklusokkal, az intuícióval és a spiritualitással. Ez a kő segít megnyugtatni az érzelmeket és enyhíti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít, hogy viselője elnyomja a félelmeit és bízzon önmagában. A holdkő mindig is kapcsolódott a szeretet minden formájához, feltételezve, hogy képes pozitív módon segíteni az érzelmeket a kapcsolatokban.

Az achát erőt sugároz, és segít egyensúlyt teremteni az emberi személyiség minden aspektusában - fizikai, szellemi és érzelmi területen. Ezért ajánljuk az inSPORTline Lunarys energia karkötőt kifejezetten  azoknak, akik a belső egyensúlyuk visszaállítására, lelki békére vágynak. Ha úgy érzed, hogy nem vagy kiegyensúlyozott és az életed irányítása kicsúszott a kezedből, az achát nyugtató, pozitív energiája segít, hogy ismét a kezedbe vedd az irányítást. Javítja az önbizalmat, segít a negatív érzelmek kezelésében, és lehetővé teszi, hogy az élet jó dolgaira összpontosíthass. 

A hematit híres arról, hogy képes elnyelni a negatív érzelmeket. Segít megszabadulni a rossz érzésektől és gondolatoktól. A kőnek energetizáló és stabilizáló hatása van. Segít helyreállítani a belső egyensúlyt és nyugalmat, növeli az önbizalmát és erőt ad, amikor nehéz életszakaszban vagy. A mai rohanó világban a hematit lendületet ad a mindennapokhoz, és segít megszabadulni a szorongástól. 

A holdkő és az achát gyöngyöket matt hematit dekoratív gyöngyeivel szinesítik, így az energia karkötő misztikus, különleges megjelenését kölcsönöz viselőjének. A gyöngyöket egy tartós, rugalmas zsinórra fűzik fel, ami nem nyúlik meg. Az időtlen inSPORTline Lunarys energia karkötő nyugtató energiája életed akár legnehezebb időszakain segíti majd át.

Technikai adatok - Energia karkötő inSPORTline Lunarys:
  • Energia karkötő a hétköznapi viseletre
  • Kiváló minőségű természetes anyagok 
  • Segít nehéz helyzetben
  • Tartós, rugalmas zsinór 
  • Díszítőgyöngyök(hematit)
  • Különleges design 
  • Energia karkötő anyaga: holdkő, agát, hematit 
  • Gyöngy átmérője: kb. 8mm 
  • Energia karkötő hossza: 19cm 
  • Súly: kb. 17g 
  • Ajándékdobozban szállítva
  • Megjegyzés: a kép csak illusztráció; a kövek színe más lehet

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!