Vissza

Összehasonlított termékek

Bukósisak W-TEC Nankko Black-Fluo NK-627 - XXL(63-64)

Nyitott sisak feltűnő színekkel, szellőzőnyílások, FAST LOCK rendszer, ECE R-22.05 szabvány, plexi átlagon felüli karcálló tulajdonsággal több


Méret:  XXL(63-64)

E-shop: Átmenetileg kiárusítva

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Nankko NK-627 bukósisak többfunkciós sisak, amely alkalmas robogókra, chopperekre vagy városi motorozásra. A sisak modern kialakításának, egyedi színeinek és minőségi kidolgozásának köszönhetően kategóriájának egyik kiemelkedő modellje. Az európai ECE R-22.05 jóváhagyásnak megfelelő magas biztonsági szabvány garantálja a maximális biztonságot motorozás közben. A legnagyobb kényelem érdekében a bukósisak zárható szellőzőnyílásokkal van ellátva, amelyek egy kifinomult szellőzőrendszer részét képezik. Ennek eredményeképpen nem melegszel bele a sisakba a melegebb nyári napokon, és teljes mértékben összpontosíthatsz az útra.

Motorozás közben is nagyon fontos a kényelem. Ezért is egy erős párnázattal van ellátva, amely körbeöleli a fejet. Így a sisak sokkal könnyebbnek tűnik a motoros számára, nem gyakorol nyomást a fejre, valamint a sisak súlya tökéletesen eloszlik a teljes szerkezet mentén. A W-TEC Nankko NK-627 bukósisak tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a részletekre. Minden összetevőt úgy terveztek, hogy maximalizálja a funkcionalitást. Ergonómikus alakja úgy lett kialakítva, hogy motorozás során minimálisra csökkentsék az ellenállást, és ezzel egyidejűleg szabad mozgást biztosítson a fejnek és a nyaknak. A FAST LOCK rendszernek köszönhetően egyszerűen és gyorsan rögzíthető. A W-TEC Nankko bukósisak a stílusos dizájn, a funkcionalitás és precíz kidolgozás remek kombinációja.


Technikai adatok - Bukósisak W-TEC Nankko Black-Fluo NK-627:

  • minőségi kidolgozás
  • ECE R-22.05 (európai piacra jóváhagyott)
  • könnyű, többkomponensű aerodinamikus héj
  • UV-ellenálló festés
  • FAST LOCK biztonsági rögzítés 
  • eltávolítható arcpárnák
  • plexi átlagon felüli karcálló tulajdonsággal
  • szellőzőrendszer, két szellőzővel elől és hátul
  • súly: 1200 g


Adam Peschel ajánlja:

"A W-TEC motoros felszerelés még sosem hagyott cserben" - mondja Adam Peschel, a cseh profi stunt rider (motoros kaszkadőr).


 

Vélemények

Értékelés: 4.9

98%

vásárlónk ajánlja

37

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 8. 4. 2021

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

A kommunistákhoz képest a sisak elég nehéz volt, és köszönöm a mai sisakok gyártóinak, hogy a legsebezhetőbb csoportra, a motorosokra is gondoltak. PS. kár, hogy ötven éves vagyok, de biztosan szép napot kívánok mindenkinek, aki szereti a motorokat és mindent, ami körülöttük van.

Könnyű és jól ül a fején

Valószínűleg még semmi.


Paraméterek

Súly (g) 1200 g
Plexi igen
Beépített napszemüveg nem
Kivehető bélés igen
Sisakhéj anyaga Multikompozit szálak
Szellőzők igen
Előkészítés interkomhoz nem
Hely a dioptriás szemüvegnek nem
Homologizáció igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése