Vissza

Összehasonlított termékek

Masszázsfotel inSPORTline Adamys - sötét barna

Luxus masszázsfotel egész testes intenzív masszázsra, MP3 lejátszó, 3D masszázs, fűtés max.50 °C több


Szín:  sötét barna

1 218 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Masszázsfotel inSPORTline Adamys a kategóriája gyöngyszeme. Gazdag funkcionális és program felszereltséget kínál, amelyet a kényelmes és jó minőségű kárpitozás koronáz meg. A kényelmet a 150 kg teherbírású masszív és robosztus konstrukció biztosítja, ami, az igazitól alig megkülönböztethető szintetikus bőr bevonatot kapott. A szintetikus bőr hatalmas előnye az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam. Magáról a masszázsról a 79 masszázs légzsák gondoskodik, valamint a 21 masszázsszelep, amelyet a 300 gauss erősségű 8 db mágnes egészít ki. Az inSPORTline Adamys masszázsszék ülésdetektorral ellátott. Minden masszázs előtt egy pár másodperces autodetekcióra kerül sor, amelynek során a masszázs légzsákok és szelepek alkalmazkodnak a testedhez. A masszázsszékből természetesen nem hiányozhat a 200 W erősségű motor sem, amely a tökéletes és csendes működést garantálja.

Az inSPORTline Adamys masszázsfotel több üzemmódban biztosítja az egész test vagy csak egyes testrészek kényeztetését. 6 fajta masszázs közül válogathatsz, amelyek közül nem hiányozhat a shiatsu masszázs, dagasztó, csapkodó, kopogó, amelyeket az egyes programok kiválasztásával állíthatsz be. Olyan előre beállított programok közül válogathatsz, mint a relaxációs masszázs, komfort masszázs, levegő masszázs, a törzset ellazító masszázs, és a manuálisan beállítható programok közül választhatod a lokális (egy adott pontban) vagy a teljes funkciót is. Az imént felsorolt, más modellek esetében is előforduló masszázsokon kívül még egy egyedi mágneses masszázs funkcióval is rendelkezik ez a luxus masszázsfotel. Ebben az esetben a masszázs mellett a mágneses pólusok is hatnak a testre, így tehát a masszázs sokkal eredményesebb. Más masszázsfotelektől eltérően, a további átlagon felüli funkciója a speciális 3D masszázs, amelynek lényege, hogy a különböző masszírozó fejek és légzsákok gyakorlatilag bármilyen irányban képesek mozogni – fel, le, előre, hátra és oldalra is. Ebben az esetben olyan érzésed támad, mintha több kéz masszírozna egyszerre. Amennyiben a feljebb felsorolt programok közül egyik sem nyerte el igazán a tetszésed, akkor magadnak is kialakíthatsz egy saját programot, és lementheted (akár hármat is). Ha az elmentett programok valamelyikét választod, megkímélheted magad az előzetes beállításoktól, és pár kattintás után azonnal élvezheted is a mennyei masszázst. A maximális kényelmet és a masszázsélményt tovább fokozhatod, hiszen az inSPORTline Adamys masszázsfotel által nyújtott masszázs intenzitását és sebességét is te magad állíthatod be. Ezt a funkciót természetesen alkalmazhatod bármilyen típusú masszázsnál, legyen az előre beállított vagy manuálisan beállított.

Az imént felsorolt programokon és funkciókon kívül az inSPORTline Adamys masszázsfotel további luxus tulajdonságokkal rendelkezik. Ilyen az automatikus infravörös sugárzás általi fűtés a hát és térd részen. A hőforrás ebben az esetben egy karbonszál, amely akár 40-50 °C-ra hevíthető, amely teljesen ideálistestünk melegítésére. A masszázs sokkal kellemesebb és hatékonyabb, ha azt felmelegített izmokon végzik, illetve a fűtés nagyon hasznos lehet akkor is kicsit átfáztunk. Az inSPORTline Adamys masszázsfotel további fontos tartozékai a szállítókerekek a könnyebb elmozdítás érdekében, MP3 lejátszó, VFD színes kijelző. A legjobb az egészben az, hogy ez mind elérhető a saját otthonodban, bármikor, amikor masszázsra van szükséged. A fotel ideális lazításra, sportolás utáni relaxációra, egy fárasztó munkanap nap utáni kikapcsolódásra. Kényeztesd magad az inSPORTline Adamys masszázsfotellel.


Technikai leírás:

  • professzionális masszázsfotel
  • egésztestes masszázs/ lokális masszázs
  • állítható fej és háttámla
  • fűtés 40-50 °C
  • 79 masszázslégpárna
  • 21 masszázsszelep
  • 8 db 300 gauss erősségű mágnes
  • szállítókerekek
  • LED jelzőfény az oldalán
  • VFD kijelző
  • beépített hangfal
  • MP3 lejátszó
  • teljesítmény: 200 W
  • méretek összeszerelés után: hossz 138 x szélesség 93 x magasság 135 cm
  • maximális hossz használat alatt: 220 cm
  • anyag: szintetikus bőr
  • teherbírás: 150 kg
  • súly: 130 kg
  • A készülék nem alkalmas izom- és egyéb betegségek kezelésére. Nem gyógyászati eszköz.

Programok és funkciók:

  • 3D masszázs (masszázsfejek előre, hátra, fel, le mozognak)
  • 5 masszázsmód (shiatsu masszázs, nyomó, ütögető, kopogtató és kopogtató – nyomkodó kombinált masszázs)
  • 5 előre beállított program (relaxációs, nyugtató, fájdalomcsökkentő masszázs, légmasszázs, derékmasszázs programok)
  • 3 manuális program (teljes masszázs, lokális, 1 bizonyos pontra összpontosító masszázs)
  • masszázs intenzitásának beállítása (5 fokozat)
  • pozíció/sebesség intenzitásának/üzemmód beállítása az egyes masszázsoknál
  • számítógép memória (3 masszázsmód)
  • automatikus ülés detekció
  • fűtés
 

Az alkar legmasszázsa
 

Minden kartámla 25 masszázslégzsákot tartalmaz. A légmasszázs lényege, az egyes masszázspontok  ismétlődő, ritmikus nyomása, különösképpen a Sanlu és Neiguan pontos masszírozása. A masszázs relaxációs és frissítő hatású.








A fenék légmasszázsa

Az ülőrészen található légpárnák tökéletesen felveszik a test formáját, így komplex masszázst biztosítva a fenéknek és comboknak. A légpárnák ebben az esetben főleg a Huanzhong és Changqiang pontokra hatnak, aminek következtében az izmok teljesen ellazulnak ezen a testtájon.






Hátfűtés
 

A fűtés a hosszúhullámú infravörös sugárzás biztosítja és ebben az esetben a hőforrás egy karbonszál. A háttámla 40-50 °C-ra is felmelegedhet, amely teljesen ideális hőmérséklet a hátizmok ellazítására és a fájdalom enyhítésére. A hosszúhullám egészen a testbe hatol, így az infravörös sugárzás energiája egyenesen a sejtekbe jut aktivizálva azokat, ezzel is támogatva a metabolizmust.





 

 

Vállmasszáz

Ezen a részen a masszázsfotel 4 légpárnával rendelkezik, amelyek az intelligens masszázsfejekkel együtt a Jianliao és Naoshu pontokat stimulálják. Az izmok fellazulnak és megnyúlnak







 

 

Állítható fejtámla

A fejtámla tökéletesen alkalmazkodik a fej alakjához és 10 cm távolságban dönthető, így a maximális kényelem garantált.








 

 

MP3 lejátszó

A zenehallgatás segít az ellazulásban, és belső egyensúlyunk kialakításában. Ha pedig mindezt egy kellemes masszázzsal kötöd össze, garantált a friss és pozitív energia.






A törzs megnyújtása

Ennek az innovatív funkciónak köszönhetően meglazulnak a hátcsigolyák, aminek következtében enyhül a csigolyák közti idegekre és porckorongokra nehezedő nyomás. Értelemszerűen ezzel csökkenthető a porckorongok és hátizmok fájdalma.

 








Állítható lábtartó és térdmelegítés

A masszázs megfelelő eredményének érdekében lehetséges a lábak pozícióját is beállítani a magasságunk alapján. A lábtámla maximális hossza 23 cm. A karbonszál garantálja a térdmelegítést, és ezen a testtájékon a LiangQiu és Dubí pontokat stimulálja, amely pozitívan befolyásolja a vérkeringért az alsó végtagokban.






 

Állítható kartámla

A kartámla automatikusan alkalmazkodik a háttámla helyzetéhez, dőlésszögéhez. Ennek köszönhetően kényelmesen beállítható a masszázshoz legideálisabb testhelyzet.
 








 

Thai GUA SHA talpmasszáz

Az igazi talpmasszázstól alig megkülönböztethető masszázst a Yongquan talpon található akupresszúrás pont körül elhelyezkedő masszázshengerek biztosítják. Függetlenül attól, milyen intenzitású a masszázst, az eredmény ebben az esetben is maximális kényelem és relaxáció.





 

Az alsó végtagok légmasszázs

A különböző formájú légzsákok finoman körbeveszik a vádlit, bokát és lábfejet. Itt a masszázs a Sanlu, Taixi és Kunlun pontokra hat, ezzel is elősegítve a testi – lelki egyensúly kialakítását és a testünk ellazulását.






 

 

Mágneses masszáz

A mágneses masszázs a 8 db nagyjából 300 gauss erősségű mágnesen biztosítják a lábszár tájékán, ezzel is pótolva a hiányzó energiát.


 









 


Videó


Paraméterek

Anyag Szintetikus bőr
Masszázs párnák száma 79 db
Masszázs fejek száma 21 db
Előre beállított programok száma 8
Masszázsok száma 6
Mágnesterápia igen
Masszázs fokozatok száma 5
Masszázs fokozat sebessége 5
Fűtött ülés igen
Lábmelegítő igen
Teljesítmény 200 W
Maximális teherbírás (kg) 150 kg
Súly 130 kg
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 138 x 93 x 135
Görgőkkel felszerelt igen
Számítógép memória 3
MP3 USB port igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!