Fitness>Egészség és pihenés>Masszázsfotelek > Masszázsfotel inSPORTline Kostaro (Termékkód: 18034)

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro - AKCIÓ

Luxus fotel a teljes test komplex masszázsára, fűthető háttámla, a hát és a láb pozícióinak beállítása, a karok és talpak légmasszázsa, 3D masszázs, memória az egyéni programok tárolására, hangszórók.

Luxus fotel a teljes test komplex masszázsára, fűthető háttámla, a hát és a láb pozícióinak beállítása, a karok és talpak légmasszázsa, 3D masszázs, memória az egyéni programok tárolására, hangszórók. több »

Szín
fekete szürke barna fehér Pezsgő
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
684 500 Ft
Nettó ár:
538 976,38 Ft
Gyártói listaár:
989 000 Ft
- Megtakarítás 304 500 Ft (31%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (4)

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro

Az inSPORTline Kostaro masszázsfotel egy luxus masszázsfotel számos funkcióval, amelyben lehetőség van a masszázst pontosan az elképzeléseidhez igazítani. A fotel szinte az egész test - a válltól a talpig - masszírozására szolgál, és manuális illetve előre beállított programokkal van programozva, amelyek több sebességgel és intenzitási fokozattal rendelkeznek. A háttámla szénszálakkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően fűthető az infravörös hullámok segítségével. A görgős masszázsfejeken kívül a fotel összesen 28 masszázslégpárnát is tartalmaz, amelyek közül 12 a karok mentén található. Így kényeztetheted magad akár egy kellemes légmasszázzsal is a válladtól az ujjhegyedig. További légpárnák veszik körül a vádlikat és lábfejeket a lábtámaszban, ahol kellemes lábmasszázst szimulálnak. Minden masszázs előtt végbemegy egy automatikus üléspozíció észlelés, amely a masszázsfejek helyzetét hozzáigazítja a test kontúrjaihoz. A fotelt minőségi műbőr borítja, amely csak fokozza a masszázsból adódó nagyszerű érzést. A sima működést két 150 W-os motor biztosítja.

A Kostaro fotel egyik előnye a "Zero Gravity" funkció, amely egy gombnyomással megdönti a fotelt úgy, hogy a felhasználó lábai magasabb helyzetben legyenek, mint a szíve. Ebben a helyzetben a gravitáció a lehető legkisebb nyomást fejti ki a testre, így a masszázs ideális súlyeloszlás mellett zajlik, ami optimalizálja hatásait. További speciális funkció - a "Zero Space" - megkönnyíti a fotel legjobb helyének kiválasztását. A fotelt ugyanis elegendő elhelyezni csupán 5 cm-re a faltól. A masszázs indításakor a fotel előre csúszik, és hátradőléskor a fal nem zavarja majd. A fotel speciális görbületének köszönhetően a test egészén, a fejtől egész a combig pihentető masszázst vehetsz igénybe. A masszázsfejek professzionális masszőrök kézmozdulatait imitálják, és összesen 6 masszázsmódot kínálnak.

Az inSPORTline Kostaro masszázsfotel ezenkívül lehetővé teszi, hogy elmentsd a kedvenc masszázs beállításaid a memóriába, és ismételten újra visszatérj hozzájuk. A fotel teljes mértékben kézivezérlő segítségével vezérelhető, de a támlák dőlésszögének egyszerű változtatására vagy a masszázs megállítására elegendőek a gyorsválasztó gombok a jobb kartámaszon. A fotel továbbá 3D hangszórókkal Bluetooth csatlakozással, levehető fejtámasszal és kerekekkel van felszerelve a jobb kezelhetőség érdekében. A masszázsparaméterek beállítása áttekinthetően megjelenik a kézi vezérlő kijelzőjén. Bekapcsoláskor a fotel automatikusan érzékeli a karok helyzetét, és megjeleníti a masszázsfejek helyét, amelyet később manuálisan módosíthatsz. Élvezd az alapos és pihentető masszázst otthonod kényelméből!


Programok és funkciók:

 • 3D masszázs (masszázsfejek előre, hátra, fel, le mozognak)
 • 5 masszázsmód (gyúrás, kopogtatás, egyidejű gyúrás és kopogtatás,ütögetés, Shiatsu masszázs)
 • 6 előre beállított program (gyors masszázs, alapos testmasszázs, „orientál masszázs“ – gyors hát- és nyakmasszázs, „svéd masszázs“ – intenzív gyúrás, klasszikus fekvő masszázs, gerincmasszázs)
 • 5 manuális program (1 bizonyos pontra összpontosító masszázs, lokális, teljes masszázs, felső test masszázsa, alsó test masszázsa)
 • hátfűtés funkció (40°C–50°C)
 • karok, vádlik, lábak és derékrész légmasszázsa 
 • masszázs sebességének beállítása (3 fokozat) 
 • masszázs intenzitásának beállítása (3 fokozat) 
 • Zero Gravity funkció
 • Zero Space funkció
 • pozíció/sebesség intenzitásának/üzemmód beállítása az egyes masszázsoknál
 • számítógép memória (2 masszázsmód)
 • automatikus üléspozíció észlelés 


Technikai leírás:

 • professzionális masszázsfotel 
 • egész test és az egyes testrészek masszázsa
 • hát/lábtámasz dőlésszögének beállítása 
 • hátfűtés (40–50°C)
 • 28 masszázslégpárna
 • 9 masszázsszelep
 • szállítókerekek a könnyű szállításhoz
 • vezérlő LCD kijelzővel
 • gyorsválasztó gombok a jobb kartámaszon 
 • beépített 3D hangszórók Bluetooth csatlakozással 
 • teljesítmény: 150 W
 • maximális fogyasztás: 150 W
 • méretei összeszerelés után: hossz 164 cm x szélesség 76 cm x magasság 118 cm
 • fotel maximális hossza masszázskor: 185 cm
 • anyagok: szintetikus bőr
 • teherbírás150 kg
 • súly: 86,5 kg
 • A készülék nem alkalmas izom- és egyéb betegségek kezelésére. Nem gyógyászati eszköz!

 

Zero Gravity

A „Zero Gravity“ funkció lehetővé teszi egy gombnyomással hátra dönteni a fotelt egy úgynevezett. „súlytalan“ helyzetbe, amely imitálja az űrhajósok helyzetét kilövéskor. Ebben a helyzetben a súlyod úgy oszlik el, hogy maximálisan felszabadítsd a gerinced a gravitációs hatásoktól. Ez a helyzet csökkenti a szívre gyakorolt nyomást, növeli a tüdőkapacitást, és javítja a lábak vérkeringését megakadályozva ezáltal az esetleges duzzanatok kialakulását.

 





 


Zero Space

Egy speciális rendszer lehetővé teszi egy gombnyomással a fotel sima pozicionálását. A fotel rendelkezik egy 22 cm tartományban vízszintes elmozdulást biztosító és a háttámla teljes hátradöntésére szolgáló rendszerrel, ezért elegendő csupán 5 cm távolság a faltól. Ezáltal teljes mértékben különbözik a hagyományos masszázsfotelektől, amelyeket el kell tolni a faltól. A háttámla hátra dőlésekor érezheted, hogyan "mozog" a fotel előre.





 

Kiterjesztett dizájn

Az ergonomikus dizájn kopírozza a gerinc kettős "S" alakját, és kiteljeszti a masszázst a láb felső részeire is. A 135 cm hosszú masszázsrendszer így lehetővé teszi a hát,  fenék és combok hatékony masszázsát. A hátcsigolyák természetes pozíciójának köszönhetően a gerinc és a merev hátizmok ellazulnak a masszázs során.








 

A karok és a vállak légmasszázsa

A 12 léppárnából álló szett szorosan illeszkedik a karok kontúrjaihoz, és komplex masszázst nyújt a vállaktól az ujjhegyekig. A légpárnák helyzetét a vállak körül be lehet állítani a felhasználó testalkatának és magasságának megfelelően, hogy a masszázs a lehető leghatékonyabb legyen.







 

Hátfűtés

A fűtés a hosszúhullámú infravörös sugárzás alapján működik, amelynek forrása a háttámlában található szénszál. A háttámla 40°C - 50°C-ra melegszik fel, ami optimális hőmérséklet a hátizmok felmelegítésére és fájdalomcsillapításra. A felmelegített izmok masszázsa hátékonyabb és kellemesebb. Ez a funkció használható a gyors hővisszanyerésre is kihűlés esetén.





 

 

Állítható fejtámasz

A kényelmes, párnázott támasz helyzete 10 cm-es tartományban állítható, hogy igazodjon a felhasználó magasságához. A párnázás cipzárral van rögzítve a fotelhez, úgyhogy eltávolíthatod a támaszról, és ezáltal növelheted a masszázs intenzitását ezen a területen.
 



 


Intenzív lábmasszázs

A speciálisan kialakított párnák teljesen beborítják a vádlikat, a bokát és a lábfej felső részét, és minőségi légmasszázst nyújtanak a lábnak. A talpaknál masszázsfejek működnek a klasszikus masszázs szimulálásáért több intenzitással.





 



 

Ezzel a termékkel a következő testrészeket masszírozod:

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro - Letölthető fájlok

pdf IN_18034_masszazs_szek_inSPORTline_Kostaro_HU-converted.pdf

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro - Termékparaméterek

Anyag
Szintetikus bőr
Masszázs párnák száma
28 db
Masszázs fejek száma
9 db
Előre beállított programok száma
6
Masszázsok száma
5 db
Mágnesterápia
nem
Masszázs fokozatok száma
3
Masszázs fokozat sebessége
5
Fűtött ülés
igen
Lábmelegítő
nem
Teljesítmény
150 W
Maximális teherbírás (kg)
150 kg
Súly
86.50 kg
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm))
164 x 76 x 118
Görgőkkel felszerelt
igen
Számítógép memória
2
MP3 USB port
igen

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro - alternatívák - minden raktáron!

Masszázsfotel inSPORTline Mateo
Masszázsfotel inSPORTline Mateo
1 454 300 Ft
Külső raktáron
Több információ

Masszázsfotel inSPORTline Kostaro - ezen kategóriákba besorolva: