Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Fila Butterfly

Állítható méretű gyerek görkorcsolya, LED világítás, CBS rendszer, manőverezhetőség, kifejezetten alkalmas kezdőknek. több


Méret: 

24 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Fila Butterfly egy állítható méretű gyerek görkorcsolya, amely lányoknak készült, és a láb méretéhez alakítható. A könnyű, kompozitból készült alváz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzár és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására és a biztonságos használatra. Innovatív világítási rendszerrel is el van látva: görkorizás közben a LED-ek piros fénye villogni kezd, ami segíti a láthatóságot sötétben vagy rossz időjárási viszonyok között. Remek választás kezdők számára. A FILA márkanév garancia, így a FILA Butterfly gyerek görkorcsolya biztonságos, nagyon jól manőverezhető, puha és kényelmes anyagból készült, melyet több ponton megerősítettek. Melyik kislány tudna ennek a fehér-rózsaszín-lila kombinációjú görkorinak ellenállni?


Technikai adatok:

Alváz:
kompozit
Cipőszár: magas
Rögzítés: csat, tépőzár, fűző
Kerekek: Fila 70mm/82A, 76mm/82A
Csapágyak: ABEC 5
Szín: fehér, rózsaszín, lila
Méretek: S: EU 28-29-30-31-32 M: EU 32-33-34-35-36

 

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!