Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Fila görkorcsolyák > Görkorcsolya Fila Mizar 80 SA (Termékkód: 010617221)

Görkorcsolya Fila Mizar 80 SA

Férfi görkorcsolya alumínium alvázzal, tartós műanyagból. A cipőrész puha, lélegző anyagból készül, amely kiváló szellőzést biztosít.

Férfi görkorcsolya alumínium alvázzal, tartós műanyagból. A cipőrész puha, lélegző anyagból készül, amely kiváló szellőzést biztosít.

Méret
43 44 45
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
28 700 Ft Áfával
Nettó ár:
22 598,38 Ft
Gyártói listaár:
36 400 Ft
- Megtakarítás 7 700 Ft (21%)
Kedvezmény:
Hitelkalkulátor
  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Görkorcsolya Fila Mizar 80 SA

A FILA Mizar 80 SA férfi görkorcsolyák modern görkorik, amelyek megfelelnek mind a kezdőknek, mind a haladó görkorcsolyázóknak. A SoftWear technológiának köszönhetően a görkorcsolyák nagyon könnyűek és nem terhelik a felesleges lábakat, így teljes gördülékeny irányítással rendelkeznek.. A lélegző és tartós anyag tökéletesen megfelel a lábának, és lehetővé teszi, hogy teljes kényelemben görkorizzon. Mivel a korcsolyák speciális szellőztető rendszerrel vannak felszerelve (Air Flow technológia), a lábai mindig szárazak maradnak. Korcsolya jellemzője továbbá kiváló minőségű alumínium váz, kifinomult kapcsolási rendszer, amely kombinálja fűzőt, csatokkal és tépőzárral, hogy a lábad szilárdan rögzítve legyen. Fekete-narancs színekkel és elegáns formatervezéssel egy jó választás. Alkalmasak mind sportolási, mind szabadidős célokra. Ha könnyen kezelhető korcsolyát keres, ami maximális kényelmet nyújt, akkor az Ön számára ez a modell tökéletes választás.

Technikai adatok:

Alváz: 
alumínium
Szárrész:
magas 
Rögzítés: 
csat, fűző és tépőzár
Kerekek: 
Fila 70mm/82A
Csapágyak:
ABEC 5

Szín:
fekete/narancs