Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Fila NRK Carbon - 43 AKCIÓ

A carbon bevonat, annak ellenére, hogy nagyon könnyű, növeli a teljesítményt, a stabilitást és a tartósságot. A bélés puha és egyben sportos illeszkedésével kényelmet és kitűnő műszaki alapot biztosít. Lengéscsillapító található a sarkakon. több


Méret:  43

75 400 Ft
30 nap legjobb ára: 103 600 Ft

103 600 Ft Áfával

-27%

Megtakarítás 28 200 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Az NRK Carbon Fila görkorcsolya egy freeskate férfi görkori azoknak, akik már bátrabbak és akár ugrálni is mernek a görkorcsolyával, akik egy intenzívebb mozgásstílust képviselnek. Ez már a fitnesz kategóriát tulszárnyalja. Az átlagnál erősebb cipőrésszel, kerekekkel és csapágyakkal rendelkezik. Alkalmas nagyobb ugrásokra, farolásokra vagy szlalom görkorziásra. Legfőbb jellemzője a fordulékonysága. 80 mm-es kerekei vannak, és ezek a kerekek a lehető legközelebb lettek elhelyezve egymáshoz, majd az egész keréksor egy kicsit előrébb helyezkedik el, ami a görkorcsolyák közt a legfordulékonyabb típussá teszi. Ezek a görkorcsolyák nem csak ugrálásra vagy különféle trükkös csúszásokra alkalmasak, hanem városi tempósabb korizásra is.Extreme Slider a külső nagyobb igénybevételnek kitett részének védelmére van beépítve ebbe a görkorcsolyába. Az öntött, alacsony profilú alváz és a kerek a manőverezhetőség és kontroll növelésére tervezték.

Technikai adatok:

Alváz:
6000-es sorozatú, extrudált alumínium, 2x ívelt - leeresztett profil - szuper könnyű - 4 kerék - 231mm (UK 3-4), 239mm (UK 4,5-7,5), 243mm (UK 8-12) - előre-hátra és oldalirányba állítható.
Cipő felsőrész: karbon/üvegszál. Magas hőstabilitású.
Cipőszár: erős, magas
Lábfej pánt: Mikro-állítható alumínium csat 
A cipő jellemzői: Sportos illeszkedés, előformázott párnázás. Heel Shock Absorber.
Kerekek: FILA URBAN 72mm/84A (UK 3-4), 76mm/84A (UK 4,5-7,5), 80mm/84A (UK 8-12).
Csapágyak: ABEC 9
Mechanika: 8 mm-es verseny tengelyek, alumínium alátétek
Szín: fekete/fehér


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!