Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Fila Vanity White - 38 AKCIÓ

"Többé már nem csupán görkorizásról van szó: csak nevess és ragyogj! Vanity robbanás a városban. Még az elvárásaid is túlszárnyalja." Ez a Fila női görkori visszarepíthet minket a 80-as évekbbe ahol a görkori disco nagyon menőnek számított. Nemcsak akkor, hanem most is kivívja a figyelmet akár a táncparketten akár az utcán ez a vidám, színes görkorcsolya. Az igazi retro stílust képviseli. több


Méret:  38

17 500 Ft
30 nap legjobb ára: 22 100 Ft

22 100 Ft Áfával

-21%

Megtakarítás 4 600 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Fila Vanity White egy 4 kerekű, retro stílusú, magasított szárú, fűzős városi görkorcsolya. Ha szereted a színeket, akkor ez a te görkorcsolyád! A magenta színű kerekek és a színes fűzők igazán vidámmá varázsolják ezt a görkorit, amely alkalmas görkorcsolyás sétákhoz, rövid kirándulásokra.

A diszkópályák számokban és rajongókban is nőnek, lehetőséget nyújtva bárkinek, hogy zenére görkorizzon, táncoljon és élvezze a jó hangulatot barátaival. Ez kiváló módja annak, hogy folytathassuk a korcsolyázást a hideg szezonban. Igazi retro stílust képvisel, aminek ismét eljött az ideje. A görkori diszkó-pályák számokban és rajongókban is nőnek, lehetőséget nyújtva bárkinek, hogy zenére görkorizzon, táncoljon és élvezze a jó hangulatot barátaival. Ez kiváló módja annak, hogy folytathassuk a korcsolyázást a hideg szezonban. Figyelemfelkeltő színeivel akár az utcán akár belső téren korcsolyázik, biztosan felhívja a figyelmet erre a kiváló darabra. Igzán nőies divatos fehér színben magentával kombinálva csak arra vár, hogy egy hölgy igazán a magáénak érezze.

Technikai adatok:

  • Alváz: kompozit
  • Rögzítés: fűzős
  • Kerekek: Fila 58mmx32mm / 80A öntött PU
  • Csapágyak: ABEC 7
  • Szín: fehér-magenta
  • Méretek: EU 30 - 42 csak egész számok


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!