Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Fila Verve AKCIÓ

"A városi görkorizás sötét oldala: VERVE." - Fila Verve 4 kerekű városi görkorcsolya, retro stílusú, fűzős. Fila márkanév garanciát jelent. Az évek során a Fila görkorcsolyák vezető szerepre tettek szert a görkorcsolyapiacon több országban, különös tekintettel a teljesítményre és a termékkategóriáira illetve a szabadalmaztatott technológiák bevezetése révén. A gyártásellenőrzés során egy teljesen átfogó minőségellenőrzési rendszert használnak, ami garantálja, hogy minden darab a szigorú minőségi előírásoknak megfelelő. több


Méret:  41

17 600 Ft
30 nap legjobb ára: 22 100 Ft

22 100 Ft Áfával

-20%

Megtakarítás 4 500 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Puha és kényelmes köszönhetően az extra párnázott cipőnek, könnyű használat, alumínium váz és injektált PU fék.
Minőségi anyagokból, jó műszaki jellemzőkkel készült A Fila Verve görkorcsolya. A 82A keménységű, 58 mm-es kerekekkel és a kiváló minőségű ABEC 7 csapágyak révén optimálisak a szabadidős guruláshoz. A fékek a korcsolya csúcsa alatt vannak elhelyezve, mivel ez a hely jobban alkalmas a kétsoros korcsolyák mozgatására. A Fast Lacing System technológiának köszönhetően a görkorcsolya gyorsan rögzíthető a lábra. A FILA Verve trekking korcsolyák kétsoros férfi korcsolyák, egyszerű sportos kivitelben készülnek. A görkorcsolya puha és kényelmes anyagból készül, amelyt több ponton megerősítettek. A korcsolya belseje szintetikus anyaggal van bélelve, és anatómiai kialakítású a boka területén, hogy erősítse a lábat használat közben. Ideálisak hosszabb utakra, de gördülékenysége miatt, a parkokban és akár görkoris diszkóban is használhatók.

Technikai adatok:
  • Alváz: kompozit
  • Rögzítés: fűzős
  • A cipő jellemzői: puha és kényelmes szerkezet megerősített szintetikus külsővel 
  • Kerekek: Fila 58mmx32mm / 80A öntött PU
  • Csapágyak: ABEC 7
  • Szín: fekete-fehér
  • Méretek: férfi EU 36 - 45 csak egész számok


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!