Vissza

Összehasonlított termékek

Nutrend szelet 80g Compress CMF 34

COMPRESS CFM 34 magas százalékú protein tartalmú szelet a COMPRESS EXPAND sorozatból, a hardcore testépítők számára. több


Íz:  banán

900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

COMPRESS CFM 34 magas fehérje tartalmú (34%), ami pontosan kielégíti az erőedzést végző sportolók igényeit. A szelet C, B3, E, B5, B6,B2, B1, B12, vitaminnal, valamint biotinnal és folsavval gazdagított, mely az ön napi vitamin szükségletét a 80 g-os kiszerelésnél 33 %,-ban, a 40 g-osnál pedig 17 %-ban fedi le.
Az alapját nagyon jó minőségű fehérje források alkotják (MPI, WPI, zselatinhidrolizátum, kalcium kazeinát), melyek a legmodernebb gyártási folyamattal-CFM módszerrel (cross flow microfiltration).kerültek feldolgozásra.
Összetételével a COMPRESS CFM 34 fogyasztható uzsonna vagy tízóraiként is a nap folyamán, laktató (34% fehérje) és biztosítja a szükséges minőségi energia mennyiséget (32 % szacharid).
A COMPRESS CFM 34 4 közkedvelt ízben készül. Kitűnik 4 közkedvelt ízével és állagával.
A CFM (Cross Flow mikroszűrés) vagy a kerámiszűrős keresztáramú mikroszűrés egy forradalmian új, nem-vegyipari technológia. A CFM -nek köszönhetően a fehérjeforrások nem károsodnak, denaturálódnak (degradáció), és a végtermék magas biohasznosítása maximálisan megvalósul.
CFM biztosítja a :
  • fehérjedenaturálódás minimalizálását
  • magas biológiai értékű fehérjefrakciókat
  • a fehérje kiválasztását kémiai folyamatok nélkül
  • az immunrendszerre pozitívan hat - az azt támogató anyagok pl. alfa-laktalbumin, immunoglobulin, glükomakropeptidek megőrzése révén
  • támogatja az erősen anabolikus faktor, az IGF-1 előállítását
Exkluzív sportoló táplálék sorozat, mely a legigényesebbek elvárásainak is eleget tesz. A sorozat valamennyi terméke teljesen egyedülálló összetétellel rendelkeznek, és tartalmazzák azokat az anyagokat, melyeket egyik egyéb márka sem nyújt.
COMPRESS EXPAND a legjobb cseh és szlovák versenyző testépítők támogatásával lett fejlesztve.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!