Nutrend szelet 40g Compress CMF 34

COMPRESS CFM 34 nagy százalékú protein szelet a COMPRESS EXPAND sorozatból, a hardcore testépítők számára.

COMPRESS CFM 34 nagy százalékú protein szelet a COMPRESS EXPAND sorozatból, a hardcore testépítők számára.

Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
350 Ft Áfával
Nettó ár:
275,59 Ft
Gyártói listaár:
420 Ft
- Megtakarítás 70 Ft (17%)
Kedvezmény:
  • Leírás

Nutrend szelet 40g Compress CMF 34

COMPRESS CFM 34 magas fehérje tartalmú (34%), ami pontosan kielégíti az erőedzést végző sportolók igényeit. A szelet C, B3, E, B5, B6,B2, B1, B12, vitaminnal, valamint biotinnal és folsavval gazdagított, mely az ön napi vitamin szükségletét a 80 g-os kiszerelésnél 33 %,-ban, a 40 g-osnál pedig 17 %-ban fedi le.

Az alapját nagyon jó minőségű fehérje források alkotják (MPI, WPI, zselatinhidrolizátum, kalcium kazeinát), melyek a legmodernebb gyártási folyamattal-CFM módszerrel (cross flow microfiltration).kerültek feldolgozásra.
Összetételével a COMPRESS CFM 34 fogyasztható uzsonna vagy tízóraiként is a nap folyamán, laktató (34% fehérje) és biztosítja a szükséges minőségi energia mennyiséget (32 % szacharid).
A COMPRESS CFM 34 4 közkedvelt ízben készül. Kitűnik enyhe ízével és felfújt állagával.
Ízek:
  • banán
  • csokoládé
A CFM (Cross Flow mikroszűrés) vagy a kerámiaszűrős keresztáramú mikroszűrés egy forradalmian új, nem-vegyipari technológia. A CFM -nek köszönhetően a fehérjeforrások nem károsodnak, denaturálódnak (degradáció), és a végtermék magas biohasznosítása maximálisan megvalósul.
CFM biztosítja a :
  • fehérjedenaturálódás minimalizálását
  • magas biológiai értékű fehérjefrakciókat
  • a fehérje kiválasztását kémiai folyamatok nélkül
  • az immunrendszerre pozitívan hat - az azt támogató anyagok pl. alfa-laktalbumin, immunoglobulin, glükomakropeptidek megőrzése révén
  • támogatja az erősen anabolikus faktor, az IGF-1 előállítását
Exkluzív sportoló táplálék sorozat, mely a legigényesebbek elvárásainak is eleget tesz. A sorozat valamennyi terméke teljesen egyedülálló összetétellel rendelkeznek, és tartalmazzák azokat az anyagokat, melyeket egyik egyéb márka sem nyújt.
COMPRESS EXPAND a legjobb cseh és szlovák versenyző testépítők támogatásával lett fejlesztve.

Nutrend szelet 40g Compress CMF 34 - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom