Vissza

Összehasonlított termékek

Nutrend szelet Voltage Energy Cake

VOLTAGE ENERGY CAKE gabonapehely bázisú ízletes energia szelet több


600 Ft
923,08 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A VOLTAGE ENERGY CAKE energia szelet ahosszan tartó mozgástevékenység során vesztett energia pótlására. A szelet alapját válogatott gabonapehely és funkciós anyagok adaléka (elsősorban antioxidánsok) képezi.
A VOLTAGE ENERGY CAKE nagyon ízletes, kiegyenlített energiaforrás terhelés alatt. Ideális alternatívája a klasszikus ostyáknak, melyeknek túl magas a zsírtartalmuk (beleértve a transz-telítetlen zsírsavakat is).
A VOLTAGE ENERGY CAKE nem csak energiát biztosít, de laktató is.
A szelet elsősorban összetételében egyedülálló. Nagy előnye a speciális szacharid fajta, az izomaltulóz (Palatinose™), mely fokozatos felszívódásával és nagy energiapotenciáljával tűnik ki, miközben nem növeli az emésztőrendszer ozmolalitását. Továbbá fokozatos felszívódó képességének köszönhetően nem növekedik extrém mértékben a vércukorszint sem.
A VOLTAGE ENERGY CAKE a hosszan tartó mozgás tevékenységhez szükséges elegendő energiát biztosít, laktat, egyúttal viszont nem terheli az emésztőrendszert.
Mindemellett C és E vitaminnal, valamint cinkkel dúsított. Ezek az anyagok nagyon fontos antioxidánsok, segítenek a testnek a szabad oxigén radikálok ellen, melyek fizikai tevékenység során is képződnek nagy mértékben. A válogatott antioxidánsoknak köszönhetően szervezete könnyebben viseli az oxidációs stresszt.
Kiszerelés: 65 g
Gyűjtő csomagolás: 25 db szelet / tálca (display)
Ízek:
  • mogyoró
  • kókusz
  • exotikus
Javasolt adagolása:
  • Energia pótlására a hosszan tartó mozgás aktivitás előtt és közben
  • Max. 1 szelet egy óra teljesítményt követően
  • Alkalmazza kevésbé igényes szakaszokon – a gyomor problémák kockázatának kiküszöbölése és a termék problémamentes fogyasztása érdekében
  • A szeletet fogyaszthatja adagokban, mindig elegendő folyadékkal (ha lehet sport itallal, pl. UNISPORT vagy ISODRINX)
VOLTAGE ENERGY CAKE különleges tápláléknak minősül. Sportolók számára alkalmas. Tárolja gyermekektől elzárva! Tárolja száraz helyen 25°C-ig. Védje a közvetlen napfénytől. Óvja a fagytól. A gyártó nem vállal garanciát a helytelen használat vagy tárolás következtében bekövetkezett károkért. Felbontás után azonnal fogyassza! Allergének: szója, tej, glutén, a mogyorós íznél - dió, mogyoró


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!