Vissza

Összehasonlított termékek

NUTREND ENDUROSNACK TUBUS 75G

Specializált fokozatos energia felszabadítású energetikai zselé. több


Íz:  piňa colada

E-shop: Raktáron a beszállítónál

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
800 Ft
1 066,67 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Specializált, az energiát fokozatosan felszabadító energetikai zselé.
Összetételével megfelel a hosszan tartó fizikai teljesítmény támogatására elsősorban a kitartásos jellegű sportoknál. Maximális hatásának eléréséhez javasoljuk a rendszeres használatát a fizikai terhelés alatt (kb 1-1 zselé egy óra teljesítmény alatt, az edzettségtől és az aktivitás intenzitásától függően). A zselé nagy előnye pont a szabad energia felszabadítás, mely hatékony segítséget nyújt az energetikai krízis megelőzésében, ezzel maximálisan támogatva teljesítményét. Fő energetikai részesedését speciális szacharid fajta, az isomaltóz (Palatinose™) alkotja, mely fokozatos felszívódásával és magas energia potenciáljával tűnik ki, mindemellett nem emeli túlságosan a vércukrot. Egyszerűen elmondható, hogy a Palatinose™ alacsony glikémiai szaharid, glukóz energiatartalékkal.
Annak köszönhetően, hogy a Palatinose™ nem befolyásolja annyira az eredményzett osmolalitást az emésztőrendszerben, valamint a zselé ásványi anyag tartalma nulla, a termék remekül kombinálható sportitalokkal, és nem okoz emésztési problémákat.
Az esetleges hatóanyagok erősítik az ENDUROSNACK hatását. Ezek közé tartoznak:
  • 500 mg BCAA 2:1:1 arányban– szabad elágazású aminosavak az izomzat védelmére
  • Taurin, Glycin – speciális aminosavak az izomideg funkciók támogatására, a fáradtság késleltetésére, koncentráció növelésre és a teljesítő képesség teljes támogatására.
  • L-Carnosin, L-Alanin. – speciális anyagok, melyek segítenek a terhelt izmok elsavasodása ellen küzdeni
Kiegyenlített minőségi szaharid tartalmának és a hozzáadott hatóanyagoknak köszönhetően egyedülálló sport zselét kap kézhez, mely segíti teljestő képessége növelését. Egyik lehetséges felhasználása az aktivitás előtt is, pl. startolásnál megterhelő versenyen, ahol hatékonyan szeretné megelőzni az energetikai krízist. A zselé ideális a fizikai teljesítés alatti energia feltöltésre, csak nyeljen le egyet. A zselé gyorsan felszívódik és nem okoz emésztési bántalmakat.
ENDUROSNACK felhasználási területei:
  • Energia kiegészítés terhelés folyamán
  • Energia kiegészítés terhelés előtt
  • A szervezet kontinuális és szabad energia ellátása
  • glükogén tartalék regenerációjának segítése
  • izomzat védelme a BCAA tartalmának köszönhetően
Javasolt adagolás:
  • Terhelés előtt kb 20 perccel fogyasszon el 1 ampullával, öblítse le elegendő mennyiségű sportitallal.
  • Terhelés közben fogyassza rendszeresen , egy óra alatta1 ampullával fogyaszthat el
Különleges tápláléknak minősülő élelmiszer. Nem tartalmaz doppingnak minősülő anyagokat. Nem alkalmas 15 éves kor alatti gyerekek számára. Tárolja gyermekektől elzárva! Tárolja száraz helyen 25°C-ig. Védje a közvetlen napfénytől. Óvja a fagytól.. A gyártó nem vállal garanciát a helytelen használat vagy tárolás következtében bekövetkezett károkért.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése