Vissza

Összehasonlított termékek

Komplex Nutrend Enduro BCAA

Kiválasztott anyagok komplexe az izomtömeg védelméért, a teljesítő képességet és regenerációt támogatva. több


6 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A BCAA elágazó láncú aminosavak az egyik leghatékonyabb sport táplálék kiegészítők közé tartoznak. A terhelést megelőző használata megvédi az izomzatot a károsodástól, terhelést követő használatával pedig javítja a regenerálódást.
Az ENDURO BCAA 500 mg BCAA esszenciális aminosavat tartalmaz egy kapszulában Az egyes L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin aminosavak optimális 2:1:1 arányban vannak jelen, mely pont megfelel a szervezet igényének a hosszan tartó terhelés alatt és után.
A tiszta kristályos BCAA szabad alakban segíti az izomtömeg védelmét és regenerációját valamint a teljesítőképesség növelését. Kombinációban az L-Karnitinnal biztosítja azok hatékony felhasználását a szervezet számára. Az ENDURO BCAA a szervezet elsavasodását csökkentő anyaggal (L-Alanin és L-Karnozin) van gazdagítva.
A BCAA akár 35 % aminosavat jelent, melyek az izomszöveteket alkotják. A megterhelő fizikai munka során mindig megnövekszik a BCAA felhasználás és ezek elegendő utánpótlása hiányában az izomfehérje magasabb katabolizmusára kerül sor, ezzel azok nehezebben regenerálódnak a terhelés befejeztével. Az izomzat túlzott katabolizmusa az izomzat csökkentéséhez vezet, ezzel csökken a fizikai teljesítmény is. Ezzel a szervezetben pont az ellenkező folyamat játszódik le, mint amit egy intenzív edzéssel el kíván érni.
Miért pont a 2:1:1 arány?
Mivel az L-Leucin aminosav a szervezetben kétszeresen kerül felhasználásra az L-Isoleucinhez és L-Valinhez képest, ennek a fiziológiai aránynak a betartásával biztosítva van a maximális felszívódás és felhasználódás.
ENDURO BCAA az alábbiakhoz javasolt:
  • A minőségi és gyors regenerálódás segítése
  • Teljesítmény növelése, azzal, hogy védi az izomtömeget a rombolódástól
  • A szervezet elsavasodásának csökkentése (L-Alanin, L-Carnosin) – használja terhelés előtt
  • az izom teljesítmény javítása
  • izom tömeg védelme a megterhelő teljesítmény okozta károktól
  • a közeledő fáradság érzet késleltetése
Javasolt adagolás:
  • 6 kapszula (3 g BCAA) a teljesítmény előtt az izomtömeg védelméért
  • 6 kapszula a teljesítmény után a regeneráció támogatására
  • Kisebb igénybevételű teljesítményeknél az adagot ketté lehet bontani, azaz 3 kapszulát teljesítmény előtt és 3 kapszulát a teljesítményt követően.
  • Javasoljuk a CYCLOX termékkel kombinálni az igénybe vett izmok vérellátása javításáért és a BCAA szállításának javítására a szervezetben.
NUTREND tipp:
Amennyiben nagyobb aktivitást tervez, a teljesítés előtt fogyasszon el 3 ENDURO BCAA kapszulát. A további 3 kapszula tartalmát szórja ki a kulacsba, és keverje össze ISODRINX sport itallal. Így folyamatos BCAA bevitelt biztosít az aktivitás során, segíti a teljesítményt, védi az izomtömeget és jelentősen késlelteti a közeledő fáradtságérzetet.


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!