Nutrend Carnitin ital

Magas L-Karnitin tartalmú exkluzív termék, praktikus csomagolásban

Magas L-Karnitin tartalmú exkluzív termék, praktikus csomagolásban

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
4 400 Ft Áfával
Nettó ár:
3 464,56 Ft
Gyártói listaár:
5 400 Ft
- Megtakarítás 1 000 Ft (19%)
Kedvezmény:
  • Leírás

Nutrend Carnitin ital

Magas, nagyon jó minőségű L-Karnitint tartalmazó exkluzív termék a felszívódást ls felhasználást elősegítő B5 és B6 vitaminok kombinációjával.

A CARNITIN 1000 támogatja a zsírsavakból (zsírok) nyert energia jobb kihasználását, ezzel segít a glikogén tartalékolásában az intenzívebb szállítási útvonal során.
Praktikus ivóampullás csomagolásának köszönhetően mindig magánál hordhatja. A CARNITIN 1000 valamennyi hosszabb ideig tartó (több, mint 60 perc) sporthoz alkalmas, ahol fontos az energiaforrások hatékony elosztása.
A terepen történő sportolásnál bizonyosan értékelni fogják ezt a kerékpározók, futók, triatlonisták, síelők, turisták, kenuzók és további egyéb sportolók is.
Egy ivó ampulla 1000 mg L-Karnitint és a javasolt napi B5 és B6 vitamin felét tartalmazza.
Javasolt felhasználási terület:
  • a zsírsavak mint energiaforrás hatékonyabb kihasználása
  • zsírégetés segítése
  • fizikai teljesítmény támogatása
  • koleszterin szint csökkentése
  • a szív- és agyműködés támogatása
  • a szervezet hatékony energizálása
Hatóanyag jellemzése:
L-Karnitin aminosav, melyrészt vesz az energia hatékony elégetésében a szervezetben. Az L-Karnitin szerepe a zsírsavak szállítása a sejtekben. Az L-Karnitin a zsírsavakat az elégetésük helyére a sejt mitochondriumba szállítja.
A mitochondrium mint valami „ katlan” elégeti és létrehozza az energiát a testben. Ha nem volna L-Karnitin a testben, a test nem tudna az energia létrehozásához egyetlen zsírsejtet sem felhasználni.
Az L-Karnitin úgyszintén részt vesz a szervezet energizálásában, egyben jelentősen hozzájárul a túlsúly csökkentéshez , támogatja a szív- és agyműködést, javítja a fizikai és mentális teljesítményt.
A B5 vitamint, avagy pantoténsav, egy nagyon elterjedt vitamin, mely segíti az energetikai anyagcserét.
A B6 vitamin az energia fehérjéből történő felszabadításában vesz részt, vízben oldódó.
Javasolt adagolás:
  • 1 ampulla naponta, aerób jellegű fizikai tevékenységhez kapcsolódóan. Igya meg 30 perccel előtte. Amennyiben időben megterhelő ( több, mint 2 óra) aktivitás vár önre, az ampullát két részre oszthatja. Az első felét igya meg a terhelés előtt, a másik felét pedig az aktivitás közepén.
Táplálék kiegészítő. Nem helyettesíti a sokoldalú étrendet. A termék nem tartalmaz dopping jellegű anyagokat. Fenilalanin származékot tartalmaz. Ne használják fenilketonúrában szenvedők. Nem alkalmas gyerekek számára. Tárolja gyermekektől elzárva! Tárolja száraz helyen, max. 25°C hőmérsékleten, napfénytől védett helyen. Óvja a fagytól. A gyártó nem vállal garanciát a helytelen használat vagy tárolás következtében bekövetkezett károkért. Mi a Carnipure™? A Carnipure™ a svájci Lonza társaság által gyártott L-Kartnitin kereskedelmi márkája.

Nutrend Carnitin ital - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom