Vissza

Összehasonlított termékek

BCAA Flash ZERO 700 gr

Szénhidrátmentes, ízesített, 2:1:1 arányú BCAA por, adagonként 6 000 mg BCAA-val és B6-vitaminnal. több


Íz: 

10 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

  • közel 7 g tiszta aminosav tartalom: ebből: 6 g BCAA
  • B6 vitaminnal, ami segíti a szénhidrátok és fehérjék (aminosavak) normál anyagcseréjét,
  • cukormentesen,
  • könnyen adagolható,
  • tartósítószer-mentes,
  • aszpartámmentes,
  • széles kiszerelés és íz választék.

IZOMÉPÍTÉS ÉS ENERGETIZÁLÁS

A BioTechUSA ízesített, por állagú BCAA Flash Zero aminosav készítménye 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat, melyek nagyszerűen erősítik egymás hatását az izomépítés és az energetizálás szempontjából, valamint az izomban meghatározott természetes aránypárral rendelkeznek. Mindezt kiegészítettük B6-vitaminnal, amely elősegíti a normál fehérje- és glikogén anyagcserét, valamint csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. 

AMIKOR AZT MONDJUK, ZÉRÓ, AZ TÉNYLEG AZT JELENTI, ZÉRÓ

A BCAA Flash Zero egy bármilyen edzéstípushoz használható, por állagú aminosav készítmény, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, aszpartám-, szénhidrát-, tartósítószer- és cukormentes.

1 adagban (9 g):

  • 3000 mg L-Leucin
  • 1500 mg L-izoleucin
  • 1500 mg L-valin
  • 700 mg L-glutamin
  • 2 mg B6-vitamin

Kiknek ajánljuk a BCAA Flash Zero-t?

  • hölgyeknek és uraknak egyaránt
  • minden típusú edzéshez
  • edzés előtti gyors és energiaszegény aminosav ellátásra
  • izommegtartás céljára hosszabb távú edzések alatt
  • fogyókúrázóknak
  • versenyre (fitnesz) készüléskor 

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED AMINOSAVAKRA?

Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei. Az aminosavak közül vannak olyanok, amelyeket képes előállítani az emberi szervezet (nem esszenciális aminosavak), míg a másik csoportba tartozó aminosavakat (esszenciális aminosavak) a táplálékkal kell bevinnünk. A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindössze 20 vesz részt. Az aminosavak elengedhetetlenek a szervezet valamennyi funkciójának működéshez, mint például az emésztés, a májműködés vagy a sebgyógyulás. Az aminosavak karbantartják a bőrt, az ínszalagokat, az izmokat, az inakat, a belső szerveket, a mirigyeket, a hajat és a körmöket. Továbbá szerepet játszanak a hormonok és az ingerületátvivő vegyületek és enzimek termelésében. Mindezeken felül energiaforrásként, szénhidrát-, illetve lipidképző tápanyagként is szerepet játszanak. Az állati eredetű táplálékok az alapvető aminosavak leggazdagabb forrásai, míg a növényi táplálékok gyakran nem tartalmazzák mindegyiket. 

AZ ELÁGAZÓ SZÉNLÁNCÚ AMINOSAVAK

A BCAA – azaz az elágazó szénláncú aminosavak – valójában három aminosavból áll: valin, izoleucin és leucin, amelyek mindegyike különösen fontos az izomépítés szempontjából. A valin az izmok energiaforrása, illetve a sejtanyagcserében van nagy szerepe. Az izoleucin a hemoglobintermeléshez szükséges aminosav, illetve részt vesz a regenerálódásban. A leucin a csontok, a bőr és az izmok regenerálódásában játszik szerepet, és önmagában is képes fokozni a fehérje beépülését. A BCAA-t alkotó három aminosav együtt nagyszerűen erősíti egymás hatását az izomépítés és az energetizálás szempontjából, és az izomban meghatározott természetes aránypárral rendelkeznek. 

A BCAA Flash Zero az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: alma, narancs, kékszőlő, barackos ice tea

Felhasználási javaslat: Keverjünk el egy adagot (2 adagoló kanálnyi = 1 evőkanál) 300 ml vízben, fogyasszuk az edzés előtt 15 perccel. Pihenő napokon étkezések között fogyasszuk.

ÖSSZETEVŐK:

Narancs ízű: 

L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6 Vitamin), színezékek (tartrazin, Ponceau 4R)***.

 

Zöldalma ízű:

L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6 Vitamin), színezék (tartrazin***).

Kékszőlő ízű:

L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok, aceszulfám-K), só, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), színezékek (Ponceau 4R**, indigotin). Tejet, tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

Barackos ice tea ízű:

L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, étkezési sav (citromsav), aromák, fekete tea, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin). *** A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet, tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.
 

Átlagos tápérték adatok 100 g/9 g termékben
1 adag: 9 g /Adagok száma a termékben: 40
Energia: 1408 kJ/331 kcal (17%*)/127 kJ/30 kcal (1,5%*), Zsír: 0 g/0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g/0 g, Szénhidrát: 0 g/0 g - amelyből cukrok: 0 g/0 g, Fehérje: 78 g (156%*)/7 g (14%*), Só: 0,22 g (3,7%*)/0,02 g (0,33%*), B6-vitamin: 22 mg (1571%*)/2 mg (143%*).*NRV: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 
Egyéb aktív hatóanyagok 100 g/9 g termékben: L-leucin: 33 g/3000 mg, L-izoleucin: 17 g/1500 mg, L-valin: 17 g/ 1500 mg, L-glutamin: 11 g/ 700 mg.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!
MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap, hó, év): lásd a fehér mezőben. Szorosan lezárva, 5°C és 25°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!