Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor A1 rózsaszín AKCIÓ

Összecsukható elektromos roller 250 W-os motorral, első-és hátsó lámpákkal, 25 km megtételére képes, 10 éves kor felett ajánlott. több


219 300 Ft
30 nap legjobb ára: 244 400 Ft

244 400 Ft Áfával

-10%

Megtakarítás 25 100 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Joyor A1 rózsaszín elektromos roller tökéletes társad lehet, legyen szó kirándulásról, vakációról, vagy ingázásról a munkahelyed és az otthonod között. Egyszerű összecsukó-mechanizmusának és könnyű 11,5 kg-os súlyának köszönhetően egyszerűen szállíthatod akár a csomagtartóban, akár tömegközlekedési eszközökön. A 250 W-os motorral rendelkezik, az optimális ajánlott terhelés pedig 65 kg, így tudja biztosítani sík terepen a folyamatos 25 km/órás sebességet. A minimális teljesítményveszteség érdekében a motor közvetlenül a hátsó kerékbe integrálódik lánc nélkül, ez kiküszöböli a kellemetlen lánctisztítást és beállítást. 
Az akkumlátor a legmodernebb Li-on technológiával készült, memóriahatás nélkül. A teljes töltöttséget 4 óra töltés után éri el, ez pedig maximum 25 km megtételére elég. Az akkumlátor elektronikus védelemmel van ellátva túltöltődés ellen, de a hordozható kompakt töltővel is feltölthető, akár egy mobiltelefon. A töltöttségi szintet a kijelzőn is nyomon tudod követni. 
A Joyor A1 rózsaszín elektromos roller 3 sebességgel rendelkezik, a motor pedig csak ez első lenyomás után aktiválódik, amikor is mozgásban kell már lennie a rollernek, nem kell attól félni, hogy véletlenül bekapcsol. Az erős világítással rendelkező első- és hátsó lámpák lehetővé teszik, hogy sötétben is tudd használni, és jól láss, illetve jól látszódj. 
Fellépője kényelmesen nagy méretű, 44 x 16,5 cm-es, kormánya pedig állítható magasságú, így 200 cm testmagasságig tökéletesen használható. A könnyű és masszív alumínium váz 120 kg-ig terhelhető, 20,3 cm-es felfújható első kereke és a felette található lengéscsillapító pedig segít elnyelni a terep okozta egyenetlenségeket, kellemetlenségeket. Végül, de nem utolsósorban, rendelkezik kitámasztóval és beépített csengővel is a markolat mellett.

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

keret anyaga repülőgép alumínium
motor teljesítménye 250 W
motor típusa kefe nélküli egyenáramú motor
maximális motorfordulat 600/min
maximális forgatónyomaték 9 Nm
maximális sebesség 25 km/h
3 sebességes üzemmód 10/15/25 km/h (a középső mód a leginkább energiahatékony)
tempomat igen
maximális emelkedő 15°
akkumlátor Li-Ion 8 Ah, 24 V
egy töltéssel maximális megtett út 25 km
teljes töltés ideje 4 h
fék hátsó dob
gumik első felfújható, hátsó rögzített
gumiabroncs mérete 8" (20,3 cm)
futófelület méretei 44 x 16,5 cm
fellépő magassága a földtől (alul) 13 cm
fellépő magassága a földtől (felül) 7,5 cm
kormány magassága 84 - 114 cm
kormány szélessége 50 cm
világítás első és hátsó, fék
roller méretei 98x50x114 cm
roller összecsukott méretei 92x18x36 cm
teherbírás 120 kg
felhasználó ajánlott minimális magassága 130 cm
ajánlott terhelés  65 kg
súly 11,5 kg
egyéb kiegészítők összecsukható mechanizmus, csengő, első lengéscsillapító


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor-kapacitás 8000 mAh
Hatótávolság 20 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 7 °
Súly 11.50 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó dobfék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 980 x 500 x 1140 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!