Sport>Sportok>Rollerek>Roller kiegészítők>Roller csapágyak > Csapágyak WORKER ABEC 5 (Termékkód: 80)

Csapágyak WORKER ABEC 5

Csapágyak in-line korcsolyához, rollerhez és gördeszkához

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Csapágyak in-line korcsolyához, rollerhez és gördeszkához

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Testvédő szett WORKER Kinder 6 részes

  2 900 Ft
 • Görkorcsolya WORKER Twister

  13 500 Ft
 • Kerékpársisak WORKER Cyclone

  7 500 Ft
 • Mágneses karkötő TRION:Z Dual

  12 200 Ft
 • Roller JD BUG Air Surfer

  A JD BUG Air Surfer egyesíti a klasszikus rollerezést az oldalazó rollere ...

  19 900 Ft
 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (4)

Csapágyak WORKER ABEC 5

ABEC 5 csapágyak, görkorcsolyához, gördeszkához és rollerhez. A WORKER görkorcsolyák és a görkorcsolyák minden eleme megfelel a német TÜV-GS szerinti EN-71es normának, tehát a legmagasabb minőségi és kivitelezési elvárásoknak is megfelel.

csomagolás tartalma:

 • 8 db csapágy
 • görkorcsolyához 16 db szükséges
 • egy kerékhez 2 db kell
 • magas pontosság
 • kétoldali takarás a por ellen
 • hosszú élettartam és alacsony súrlódás
 • maximális terhelés 100 kg-ig
A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

A rollerek általában  két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még e rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő).

A gördeszkák általában gondosan megmunkált deszkafelületből és az arra felfüggesztett 4 kerékből állnak. A gördeszkások tudják, hogy nem csak az számít, milyen festés van a gördeszkán, hanem az is, hogy milyen a kerekek csapágyozása és a felfüggesztése. A kerekek minősége és a deszka rétegezése is nagyon fontos a gördeszka felhasználásakor. A mai gördeszkák szinte mindegyike fából készül és legalább akkora figyelmet szentelnek a gördeszkák minőségének, mint kinézetének. Az egyszerű festetlen gördeszkáktól kezdve az egyszerű mintákon át, a vagány festésekig mindenféle kinézetű gördeszka megtalálható a palettán. A gördeszkások biztonsága érdekében ajánljuk a védőfelszerelések beszerzését a gördeszka megvásárlásánál. Ezek a 2 db térdvédő, 2db könyökvédő, 2 db tenyérvédő és a sisak.

Csapágyak WORKER ABEC 5 - Termékparaméterek

ABEC
5
Külső átmérő
22 mm
Belső átmérő
8 mm
Terhelhetőség
100 kg
Csapágyak száma
8 db

Csapágyak WORKER ABEC 5 - alternatívák - minden raktáron!

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom