Fitness>Kardio gépek>Futópadok>Hoteles futópadok>inSPORTline futópadok > Futópad inSPORTline HILL (Termékkód: 3478)

Futópad inSPORTline HILL

ÚJDONSÁG! Motor nélküli futópad a hatékony zsírégetéshez és a fizikai állóképesség javításához.

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

ÚJDONSÁG! Motor nélküli futópad a hatékony zsírégetéshez és a fizikai állóképesség javításához.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Videó (1)

Futópad inSPORTline HILL

Az inSPORTline HILL futópad motor nélküli mechanikus futópad, melynek jellemzője a megbízhatóság, a hosszú élettartam és a sokoldalúság. A kiváló minőségű ipari csapágyaknak köszönhetően működése maximálisan csendes és sima. A futópad könnyen összecsukható és a kerekeinek köszönhetően könnyen tárolható. A szalag robusztus szerkezete biztosítja a stabilitást még az igényes kereskedelmi feltételek mellett is. A 2 x 7 kg-os két lendkerék biztosítja a természetes ellenállást és a zavartalan működést. A modern motor nélküli futópad fő előnye a változó terhelésű kettős fékrendszer a 180kg-os teherbírás és a minőségi konstrukció.
Megbízhatóság, hatékonyság biztonság. Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek az inSPORTline által forgalmazott termékek. A futópadok kiváló elemei a jó kondíció megőrzésének. Az időjárás, vagy a körülmények nem mindig engedik meg, hogy a futók szabad környezetben tudjanak hódolni hobbijuknak. Ezért az inSPORTline megalkotta a hatékonyságban és korszerűségben élen járó futópadjait. A futópadok segítségével könnyen edzheti lábát, erősítheti a vádlit, a combokat és a bokát, továbbá a helyes testtartás is elérhető elegendő mozgással. Köztudott, hogy a futás az egyik legintenzívebb sport, mindenhol megmozgat. A megfelelő futópad kiválasztásánál fontos megfigyelnünk a futópad erejét, az elérhető futóprogramokat, az egyéb szolgáltatásokat, a futópad szalagját és felépítését. Egy számunkra megfelelő, személyhez illő futópaddal páratlan eredményeket érhetünk el a testedzés területén.


Technikai adatok - Futópad inSPORTline Hill:
 • minőségi stabil szerkezet
 • ellenálló csapágyak
 • maximális biztonságú fékrendszer
 • ergonómikusan formált fogantyú a maximális biztonság érdekében
 • csúszásmentes felületek
 • beépített szívritmus érzékelő
 • oldalsó tartó két kézi súlyzóhoz
 • programok: sebesség, megtett táv, pulzusszám, gyorsaság
 • dőlésszög: 2 – 25 %
 • a futópad méretei: 132 x 45 cm
 • lendkerekek súlya: 2 x 7 kg
 • a futópad teherbírása: 180kg
 • a futópad méretei felhajtva: 155 cm x 85 cm
 • a futópad súlya: 93 kg

Futópadok és az egészséges életmód

Tartós fogyás! Tanulmányok igazolták, hogy azok az emberek, akik rendelkeznek otthonunkban valamilyen fitness géppel (futópad, szobakerékpár),  sokkal tartósabban képesek megőrizni diétájuk eredményeit, mint azok, akiknek nincs otthon semmilyen gépük. Nem csoda, hiszen ha folyton ott van előttünk a futópad, akkor azzal emlékeztetjük magunkat kitűzött céljainkra, és motiváljuk magunkat. Tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink is fontosak, ám az edzés az, ami felpörgeti anyagcserénket és zsírégető módba kapcsolja testünket. Ha éveken át diétázgatunk, akkor a jo-jó effektus negatív hatásaként anyagcserénk meglehetősen lelassul. Ha nem mozgunk, akkor tulajdonképpen semmi esélyünk rá, hogy elérjük az álomalakot. Ha van saját futópadunk, akkor tényleg akkor edzünk,amikor csak kedvünk támad hozzá. Nyilvánvaló, hogy az olyanok, akiknek van otthon futópadjuk valóban aktívabban töltik szabadidejüket, mint azok, akiknek nincs. És van még egy előnye: akár napjában többször is edzhetünk, rövidebb ideig, és így folyamatosan serkenthetjük anyagcserénket. Ez ugye lehetetlen, ha edzésünkhöz konditerembe kell mennünk.

Futópad inSPORTline HILL - Letölthető fájlok

pdf IN_3478_Futopad_inSPORTline_Hill.pdf

Futópad inSPORTline HILL - Termékparaméterek

Pulzusmérők a markolatban
igen
Szintezés beállítás
igen
Típus
Motor nélküli, mechanikus
Súly
93 kg
Transzportkerekek
igen
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm))
142 x 92 x 145
Maximális teherbírás (kg)
180 kg
Elem
Tápegység nélkül
Maximális dőlésszög
30 %
Rugózás
nem
Mellkasi öv
nem
Biztonsági kulcs
nem
Futófelület mérete
132 x 45 cm

Futópad inSPORTline HILL - video


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom