Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor X1 fekete AKCIÓ

Elektromos roller Joyor X1 - fekete - Összecsukható e-roller, felfújható gumik, 350W-os motor, 35 km megtételére alkalmas, nagyméretű fellépőlap, első és hátsó lámpák, 10 éves kor felett ajánlott több


318 600 Ft
30 nap legjobb ára: 405 500 Ft

405 500 Ft Áfával

-21%

Megtakarítás 86 900 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Joyor X1 elektromos roller tökéletes közlekedési eszköz iskolába vagy munkahelyre menni, de nagyon jól jöhet nyaralás során is. A Joyor X1 elektromos roller egyszerre praktikus, funkcionális és remek szórakozást nyújt. A könnyű súlynak (13,5 kg) és az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az elektromos roller könnyen hordozható. Az ajánlott maximális felhasználói súly 85 kg az elektromos roller 350 W-os motorjának köszönhetően. A Joyor X1 elektromos roller erős motorja lehetővé tesz az emelkedőn való felmenetelt is. Az e-roller legmagasabb sebessége sík terepen 35 km/h. A nagyobb erőkifejtés érdekében a láncnélküli motor a hátsó kerékbe van beépítve. Ennek eredményeként nem kell aggódnia többé a lánc tisztítása és beállítása miatt.
A Li-Ion akkumulátor teljes töltési ideje 4-5 óra. Az elektromos roller teljes töltöttségi állapottal 35 km megtételére képes. Ezáltal a Joyor X1 elektromos roller hosszabb utakra is alkalmas. Az akkumulátor védve van túltöltéssel szemben. A kompakt töltővel (tartozék) egyszerűen feltöltheti.
A Joyor X1 elektromos roller 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így már 10 éves kortól alkalmas a használata. Mivel a motor az elindulást követően aktiválódik ( a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnia hogy a motor véletlenül magától bekapcsolna. Az elektromos roller megvilágított LCD kijelzője az összes fontos adatot megjeleníti. Az első és a hátsó lámpa lehetővé teszi, hogy sötétedés után is használja a Joyor X1 elektromos rollert.
A széles fellépőlap lehetővé teszi, hogy két lábon álljon az elektromos rolleren. Az állítható magasságú kormánynak köszönhetően akár 200 cm magas felhasználók számára is alkalmas. A Joyor X1 elektromos roller könnyű, de tartós alumíniumból készült, a váz maximális terhelhetősége 120 kg. A 25,4 cm-es felfújható gumik biztonságos közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul az elülső lengéscsillapító tompítja a rezgéseket is. Végül, de nem utolsósorban a Joyor X1 elektromos roller praktikus kitámasztóval is felszerelt.

Technikai adatok - Elektromos roller Joyor X1 - fekete:

váz anyaga

Aerospace aluminum

motor

350W

percenkénti fordulatszám

930

Maximális nyomaték

15Nm

Maximális sebesség

35kph

3 sebességi fokozat

15/25/35km/h

tempomat

igen

maximális lejtés

15°

akkumulátor

Li-Ion 10Ah, 36V

egy töltéssel megtehető távolság

35km

teljes töltési idő

4-5 óra

fékek

hátsó tárcsafék

gumik

felfújható

gumi méret

10" (25.4cm)

fellépőlap méretei

50 x 16.5cm

fellépőlap magasság (felső)

14cm

fellépőlap magasság (alsó)

8.5cm

kormán magasság

90 - 115cm

kormány szélesség

54cm

világítás

első és hátsó, fék

roller méretei

115 x 54 x 118cm

összecsukott méretel

108 x 19 x 38cm

maximális terhelhetőség

120kg

ajánlott felhasználó súly

85kg

súly

13.5kg


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.




A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!


Videó


Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 8. 2018

Vásárlás helye: www.insportline.hu

x


Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 10Ah / 36V
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 8.50 °
Súly 13.50 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 10"
Fékek hátsó tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1150 x 540 x 1180 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!