Sport>Elektromos rollerek > Elektromos roller Joyor X1 fekete (Termékkód: J1051)

Elektromos roller Joyor X1 fekete - AKCIÓ

Elektromos roller Joyor X1 - fekete - Összecsukható e-roller, felfújható gumik, 350W-os motor, 35 km megtételére alkalmas, nagyméretű fellépőlap, első és hátsó lámpák, 10 éves kor felett ajánlott

Elektromos roller Joyor X1 - fekete - Összecsukható e-roller, felfújható gumik, 350W-os motor, 35 km megtételére alkalmas, nagyméretű fellépőlap, első és hátsó lámpák, 10 éves kor felett ajánlott több »

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
287 000 Ft
Nettó ár:
225 984,25 Ft
Gyártói listaár:
457 200 Ft
- Megtakarítás 170 200 Ft (37%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)
  • Videó (2)

Elektromos roller Joyor X1 fekete

A Joyor X1 elektromos roller tökéletes közlekedési eszköz iskolába vagy munkahelyre menni, de nagyon jól jöhet nyaralás során is. A Joyor X1 elektromos roller egyszerre praktikus, funkcionális és remek szórakozást nyújt. A könnyű súlynak (13,5 kg) és az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az elektromos roller könnyen hordozható. Az ajánlott maximális felhasználói súly 85 kg az elektromos roller 350 W-os motorjának köszönhetően. A Joyor X1 elektromos roller erős motorja lehetővé tesz az emelkedőn való felmenetelt is. Az e-roller legmagasabb sebessége sík terepen 35 km/h. A nagyobb erőkifejtés érdekében a láncnélküli motor a hátsó kerékbe van beépítve. Ennek eredményeként nem kell aggódnia többé a lánc tisztítása és beállítása miatt.
A Li-Ion akkumulátor teljes töltési ideje 4-5 óra. Az elektromos roller teljes töltöttségi állapottal 35 km megtételére képes. Ezáltal a Joyor X1 elektromos roller hosszabb utakra is alkalmas. Az akkumulátor védve van túltöltéssel szemben. A kompakt töltővel (tartozék) egyszerűen feltöltheti.
A Joyor X1 elektromos roller 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így már 10 éves kortól alkalmas a használata. Mivel a motor az elindulást követően aktiválódik ( a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnia hogy a motor véletlenül magától bekapcsolna. Az elektromos roller megvilágított LCD kijelzője az összes fontos adatot megjeleníti. Az első és a hátsó lámpa lehetővé teszi, hogy sötétedés után is használja a Joyor X1 elektromos rollert.
A széles fellépőlap lehetővé teszi, hogy két lábon álljon az elektromos rolleren. Az állítható magasságú kormánynak köszönhetően akár 200 cm magas felhasználók számára is alkalmas. A Joyor X1 elektromos roller könnyű, de tartós alumíniumból készült, a váz maximális terhelhetősége 120 kg. A 25,4 cm-es felfújható gumik biztonságos közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul az elülső lengéscsillapító tompítja a rezgéseket is. Végül, de nem utolsósorban a Joyor X1 elektromos roller praktikus kitámasztóval is felszerelt.

Technikai adatok - Elektromos roller Joyor X1 - fekete:

váz anyaga

Aerospace aluminum

motor

350W

percenkénti fordulatszám

930

Maximális nyomaték

15Nm

Maximális sebesség

35kph

3 sebességi fokozat

15/25/35km/h

tempomat

igen

maximális lejtés

15°

akkumulátor

Li-Ion 10Ah, 36V

egy töltéssel megtehető távolság

35km

teljes töltési idő

4-5 óra

fékek

hátsó tárcsafék

gumik

felfújható

gumi méret

10" (25.4cm)

fellépőlap méretei

50 x 16.5cm

fellépőlap magasság (felső)

14cm

fellépőlap magasság (alsó)

8.5cm

kormán magasság

90 - 115cm

kormány szélesség

54cm

világítás

első és hátsó, fék

roller méretei

115 x 54 x 118cm

összecsukott méretel

108 x 19 x 38cm

maximális terhelhetőség

120kg

ajánlott felhasználó súly

85kg

súly

13.5kg


Akkumlátorok tárolása és karbantartása: Az akkumlátorokoat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumlátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

Elektromos roller Joyor X1 fekete - Letölthető fájlok

pdf HASZNALATI_UTMUTATO_JOYOR_HU_10102017.pdf

Elektromos roller Joyor X1 fekete - Termékparaméterek

Maximális teherbírás
120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság
150 cm
Akkumulátor
Li-Ion 10Ah / 36V
Hatótávolság
30
Maximális sebesség
35 km/h
Súly
13.50 kg
Motor teljesítménye
350 W
Kerekek mérete
10"
Fékek
hátsó tárcsafék
Vezérlés
kar a kormányon
Méretek
1150 x 540 x 1180 mm
Kerék típus
felfújható
Motor típus
kerékagyas
Motor elhelyezkedése
hátsó kerékben
Energia visszanyerés
nem

Elektromos roller Joyor X1 fekete - alternatívák - minden raktáron!

Elektromos roller Joyor X1 fekete - videoElektromos roller Joyor X1 fekete - ezen kategóriákba besorolva: