Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor F3 fekete

Elektromos roller Joyor F3 - fekete - Összecsukható e-roller, 350W-os motor, 35 km megtételére alkalmas, nagyméretű fellépőlap, első és hátsó lámpák, 10 éves kortól ajánlott több


323 100 Ft

s DPH

Megosztani Figyelni

A vásárláshoz jár

  • Záruka 2 roky

  • Nem kell kétségbe esned, ha a megvásárolt termék valamiért mégsem felelne meg.

Ajánljuk hozzávásárolni

Popis

A Joyor F3 elektromos roller tökéletes közlekedési eszköz iskolába vagy munkahelyre menni, de remek szórakozást nyújt nyaralás során is. A Joyor F3 elektromos roller egyszerre praktikus, funkcionális és remek szórakozást nyújt. A könnyű súlynak (13,5 kg) és az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az elektromos roller könnyen hordozható. Az ajánlott maximális felhasználói súly 85 kg az elektromos roller 350 W-os motorjának köszönhetően. A Joyor F3 elektromos roller erős motorja lehetővé tesz az emelkedőn való felmenetelt is. Az e-roller legmagasabb sebessége sík terepen 35 km/h. A nagyobb erőkifejtés érdekében a láncnélküli motor a hátsó kerékbe van beépítve. Ennek eredményeként nem kell aggódnia többé a lánc tisztítása és beállítása miatt.
A Li-Ion akkumulátor teljes töltési ideje 5 óra. Az elektromos roller teljes töltöttségi állapottal 40 km megtételére képes. Ezáltal a Joyor F3 elektromos roller hosszabb utakra is alkalmas. Az akkumulátor védve van túltöltéssel szemben. A kompakt töltővel (tartozék) egyszerűen feltöltheti.
A Joyor F3 elektromos roller 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így már 10 éves kortól alkalmas a használata. Mivel a motor az elindulást követően aktiválódik ( a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnia hogy a motor véletlenül magától bekapcsolna. Az elektromos roller megvilágított LCD kijelzője az összes fontos adatot megjeleníti. Az első és a hátsó lámpa lehetővé teszi, hogy sötétedés után is használja a Joyor F3 elektromos rollert.
A 16,5 cm széles és 44 cm hosszú fellépőlap lehetővé teszi, hogy két lábon álljon az elektromos rolleren. Az állítható magasságú kormánynak köszönhetően akár 200 cm magas felhasználók számára is alkalmas. A Joyor F3 elektromos roller könnyű, de tartós alumíniumból készült, a váz maximális terhelhetősége 120 kg. A 20,3 cm-es felfújható gumik biztonságos közlekedést tesznek lehetővé az elektromos rollerrel. Ráadásul az elülső lengéscsillapító tompítja a rezgéseket is, így még kényelmesebb a közlekedés. Végül, de nem utolsósorban a Joyor F3 elektromos roller praktikus kitámasztóval is felszerelt.

Technikai adatok - Elektromos roller Joyor F3 - fekete:

váz anyaga

Aerospace aluminum

motor

350W

percenkénti fordulatszám

600

maximális nyomaték

9Nm

maximális sebesség

35km/h

3 sebességi fokozat

15/25/35km/h

tempomat

Yes

maximális lejtés

15°

akkumulátor

Li-Ion 13Ah, 36V

egy töltéssel megtehető távolság

40 km

teljes töltési idő

5-6 óra

fék

hátsó– dobfék

gumik

első– felfújható, hátsó– sima

gumi mérete

8" (20.3cm)

fellépőlap mérete

44 x 16.5cm

fellépőlap magassága (felül)

13cm

fellépőlap (alul)

7.5cm

kormány magassága

84 - 114cm

kormány szélessége

50cm

világítás

első és hátsó

roller méretei

98x50x114cm

összecsukott méretek

92x18x36cm

maximális terhelhetőség

120kg

ajánlott felhasználói súly

85kg

súly

13kg


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.




A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!


videó


Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 8.50 °
Súly 13 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó dobfék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 980 x 500 x 1140 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

alternatívák

termék elérhetőségének figyelése

Jó napot,,
a könnyebb rendelés érdekében bejelentkeztettünk automatikusan..

Nem szeretnél automatikusan bejelentkezni? Kattints ide.

Nem vagy Orbán Zoltán? Kattints ide

Sajnáljuk, de ez a termék már nincs a kínálatunkban