Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya WORKER Tri Skate II. osztályú - kék

Állítható méretű görkorcsolya a legkissebbeknek. több


13 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

II. osztályú termék! A görkorcsolya egyszer használt, minimális használati jegyek láthatók rajta, például a keréken vagy a féken. 

Legideálisabb, hogy gyermeke első korcsolyája legyen. A görkorcsolya két hátsó kerék stabilitást és biztonságot garantál. A görkorcsolya mérete pillanatok alatt változtatható. A legkisebbek kedvenc szabadidős elfoglaltságává válhat a görkorcsolyázás ezzel a görkorival. A kényelmes belső párnázás lehetővé teszi, hogy gyermeke lábát ne törje fel a görkorcsolya, de mégis órákon át használhassa. A görkorcsolya könnyű műanyag borítása alátámasztja gyermke bokáját és védi azt. Ajánlott, hogy a görkorcsolya mellé további védőfelszerelést is beszerezzenek, két térdvédőt, két könyökvédőt, két tenyérvédőt és egy sisakot, hogy az esetleges balesetek ne okozzanak kárt gyermekeikben. A WORKER görkorcsolya és a görkorcsolya minden eleme megfelel a legszigorúbb elvárásoknak. A görkorcsolya a német TÜV-GS EN-71es norma szerint készült.

Technikai adatok - WORKER Tri Skate piros:

  • kényelmes belső cipő
  • állítható a váz mérete
  • csapágyak: 608Z
  • kerekek: 64x24 mm PU injection
  • méretek: 23-26, 30-33
  • maximális terhelés: 50 kg




 

Paraméterek

Korcsolyaváz Műanyag
Csapágyak 608Z
Maximális teherbírás (kg) 50 kg
Kerekek anyaga Poliuretán
Kerék keménység 82 A
Becsatolás Csat

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!