Vissza

Összehasonlított termékek

Nyári airbag kabát Helite Vented - fekete-szürke

Derékig érő kabát, 100 ms-ban teljes felfúvódó CE homologizált légzsák, kivehető vízálló membrán. több

  • Ingyenes szállítás

Szín:  fekete-szürke

Méret: 

Válassz terméktípust

268 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Helite Vented nyári airbag kabát egy 4 az 1-ben derékig érő kabát, amely forradalmi szintű védelmet biztosít a motorosoknak. A legfontosabb előnye a beépített felfújható légzsákrendszer, amely nagy felületével képes elnyelni az ütést, ezáltal hatékonyan szétszóródik az ütközési energia. Ezen kívül ha beütnéd a fejed, a becsapódás késleltetéséhez és lassulásához vezet, amely által megóvja a fejed a traumás agysérülésektől. Továbbá a fej és a gerinc egy síkban a helyükön maradnak, így a nyaki gerinc a sérüléstől és hiperflexiótól védve van. Emellett a kabát hátvédő protektorral is rendelkezik, amely teknőspáncélként működik. Ennek eredménye a szakítószilárdság és az erő teljes eloszlása a felszínen. Viszont maga a légzsák intelligensen integrált oly módon, hogy a kabát klasszikus textil motoros kabátnak tűnik. A kényelem szempontjából szellőzőrendszerrel, lélegző hálóval, vízálló, de lélegző membránnal van felszerelve, amely ráadásul le is választható. A Helite Vented airbag kabát elsősorban az olyan lelkiismeretes motorosokat örvendezteti meg, akik a forró nyári napokon is magas szintű biztonságot keresnek.

A Helite céget 2002-ben alapította Gérard Thevenot, a légiközlekedési ágazat egyik francia úttörője és vállalkozója. A tapasztalt személyzet és a modern tervezési megoldások kombinációja áll a Helite márka sikerei mögött. Maga a tervezés, a dizájn tervezés és a gyártás Dijonban, Franciaországban zajlik. Minden terméknek van egy saját gyártási száma, és folyamatos ellenőrzések alatt áll. A Helite a legmagasabb minőségű anyagokat használja: a légzsáktól az edzett műanyagon nejlonnal, a csaton át egészen a nagy térfogatú CO2 kazettákig (45g CO2 60 bar nyomáson, egyedileg tesztelve 110 °C-on).

Szervíz konzultációt és a kabát légzsákok baleset utáni esetleges ellenőrzését kínálunk. Baleset után (helyrehozhatatlan kár esetén) új, 21%-kal olcsóbb airbag kabátot vagy mellényt kínálunk. 


Technikai leírás:

  • 4 az 1-ben derékig érő kabát
  • CE homologizált légzsák rendszer
  • kiterjedt légzsák felület az ütéselnyeléshez
  • 100 ms-ban teljes felfúvódó
  • CE protektorok a vállakon, a könyökökön és a háton
  • kivehető vízálló membrán
  • lélegző háló
  • szellőzés
  • SuperFabric megerősítések a sérülésveszélynek kitett területeken 
  • 3M fényvisszaverő elemek
  • puha bélés a nyak körül
  • anyag: 100% poliészter
  • az integrált patron és a rögzítő kábel része a kabátnak
  • a patron mérete: 60 ccm


Mérettáblázat:

Méret  A motoros magassága (cm)  Derékbőség (ruhával) (cm) Mellbőség (cm)
S 160-175 70-80 85-95
M 170-180 75-90 90-100
L 170-185 85-95 95-105
XL 175-190 90-100 100-110
2XL 180-190 95-105 105-115
3XL 180-195 100-110 110-120
4XL 180-200 110-120 115-130

 

Vélemények

Értékelés: 4

80%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 9. 5. 2023

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Olyan kabátot kerestem, mely tartalmazza a légzsákot - így nem kell külön mellénnyel küzdeni. A vented kabát légzsákoshoz képest jól szellőzik (persze így sem tökéletes) , és még éppen kényelmes viselet. Próbáltam a túrakabátot és bőrkabátot is, de annyira nehezek (túrakabát 3, 5-4, 4, bőr 4, 3-5kg! ) és zártak voltak, hogy nem volt kellemes bennük. Sok előfizetéses kabátnál drágább, de ott figyelemmel kell lenni az előfizetési díjra és a drágább patronra, így pár év alatt behozza az árát. Azért még mindig igencsak drága termék. Ami mindig felmerül: ha elmulasztod kicsatolni magad leszálláskor, nem nyílik ki a légzsák. Komoly rántás kell ahhoz, hogy kinyíljon. Az első hetekben vagy tucatszor feledkeztem el a hevederről leszálláskor benzinkúton, megérkezve stb és sosem nyílt ki véletlenül.

- Kényelmes

- Jól szellőzik, főleg légzsákos kabáthoz képest

- Gyárilag Lvl 2 szintű protektorok

- Nincs szükség előfizetésre

- A légzsák patronja házilag cserélhető, nem kell visszaküldeni a kabátot a gyártónak, hogy jó drágán kicserélje

- Maga a patron nem drága

- Mechanikus légzsák-kioldás, nem kell attól tartani, hogy működik-e az elektronika, fel van-e töltve az akkumulátor, nem lett-e vizes, be van-e fizetve az előfizetési díj...

Meglehetősen rövid a kabát hossza. Nekem még éppen jó, de több esetről olvasni, amikor pont ezért nem vásárolta meg valaki. Érdemes próbálni döntés előtt.


Paraméterek

Szellőzés igen
Kivehető bélés igen
Protektorok igen
Reflex elemek igen
Motoros nadrággal összecsatolható nem
Anyag Poliészter
Kivehető protektorok igen

Hasonló termékek

Termék árának követése