Vissza

Összehasonlított termékek

Világító műanyag gördeszka WORKER Ravery 22" bluetooth hangszóróval - áttetsző/narancssárga

Műanyag gördeszka, világít és hangszóróval ellátva, LED kerekekkel, ideális városba. több


Szín:  áttetsző/narancssárga

27 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

WORKER Ravery 22" világító műanyag gördeszka egy forradalmi újdonság több okból is. Van egy beépített hangszórója zene lejátszásához Bluetooth-on keresztül (pl. mobiltelefon), vagy SD memóriakártyaval( nem tartozék). Kedvenc zenéid bárhol és bármikor meghallgathatod. Emellett az átlátszó deszka kapcsolható LED világítással van felszerelve, nagyon látványos, különösen alkonyatkor vagy éjszaka. A színkavalkádot még lehet fokozni, méghozzá a kerekekben elhelyezett LED-ekkel, amik elektromágneses energiával gyulladnak ki mikor a kerekek forognak. Külön akkumulátort nem igényel, nem úgy mint a deszka ahol beépített akkumulátor van. Micro USB kábellel (nem tartozék) tölthető és kb. 2-3 óra alatt teljesen feltölt.

A deszka teteje csúszásgátló. Az ABEC 7 nagy pontosságú csapágyak és tartós alumínium házak matt színekben nyújtanak kellemes vezetési élményt. A penny tábla másik előnye a kompakt méret, így csomagolhatja például a hátizsákba, vagy egyszerűen csak a karja alá tudja vinni, ha nem szeretne lovagolni. Ő is beilleszkedik az iskolai dobozba. Ez a kicktail cirkáló fedélzet ideális a városba utazás, találkozók, munka vagy iskola számára. Köszönhetően az átlátszó kivitelezésnek, a világító kerekeknek és a táblanak, valamint a WORKER Raver penny átfogó, játékos, vonzó dizájnjának köszönhetően barátaihoz jut el. A magas színvonalú hangszóró jelenléte a fent említett fényhatásokkal kombinálva meghívja Önt egy kis utcai party szervezésére. Mutasd meg a stílusodat és bizonyítsd, hogy biztosan nem unalmas!

A világító műanyag gördeszka WORKER Ravery 22" bluetooth hangszóróval abszolút top termék és a WORKER deszkák zászlóshajója.

Műszaki adatok:

  • kicktail cruiser alkalmas városba
  • polikarbonát (ellenálló keményített műanyag) deszka
  • zenehallgatáshoz hangszóró Bluetoothon keresztül vagy SD kártyáról (kártya nem tartozék)
  • világító LED szalag a deszka belsejében, kapcsolóval
  • LED-es kerek (pörgetésnél világít)
  • deszka felülete csúszásgátló
  • deszka mérete: 58x15 cm (22"x6")
  • persely: 85A, színes (kiviteltől függ)
  • kerekek: 60x45 mm
  • kerekek anyaga: PU gumi, áttetsző, LED világítással (piros, sárga, kék)
  • kerekek keménysége: 82A
  • csapágy: ABEC 7, fekete
  • terhelhetőség: 100 kg
  • súly: 2,05 kg
  • beépített akkumulátor paramétere: Li-Ion, 3,7V, 10Ah
  • akkumulátor teljesítménye egy töltéssel: 4-5 óra
  • töltési idő: 2-3 óra
  • micro USB kábellel tölthető (nem tartozéka)



Hangszóró zene lejátszásához

Akár hip hop, pop vagy rock zenét hallgatsz, Ravery boardal te leszel az utcai bandábol akinél mindig szól a zene. A hangszóró elég hangos ahhoz, hogy néhány méterre hallható legyen. Nem egy  "recsegő nyekergő",te leszel vele a "menő"!


 


Bluetooth kapcsolat

Hudbu samozřejmě nepřehráváte přes kabel, ale spojení je bezdrátové. Stačí mít přehrávací zařízení s Bluetooth technologií (nejlépe smartphone) a jednoduše jej spárovat s penny boardem. Alternativou je možnost vložení SD karty. Vezeték nélküli zenehallgatás. Egyszerűen párósítsa Bluetooth-al rendelkező eszközt (lehetőleg okostelefonnal), és a penny boardot. Alternatíva az SD kártya használata.



 

Világító kerekek

A poliuretán gumiból készült átlátszó kerekek beépített LED-eket tartalmazna. A kerekek forgásából származó elektro-mágneses energia segítségével a diódák felgyulladnak,így egy nagyon látványos élénk színű játék jön létre.

 


Ellenálló alváz

A kiváló minőségű lakkozott alumíniumból készült deszka és a kellően merev hüvely garantálja a penny board tartósságát és jó vezetési teljesítményét.

 

ABEC 7 csapágy

 

Egy másik fontos dolog az írányíthatóság és a gyorsaság. A penny boardban használt csapágyak nagy pontossággal rendelkeznek.



 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 7. 8. 2020

Vásárlás helye: www.insportline.hu

A fiam születésnapjára ezt választotta! Garantálom, hogy strapabíró, szépen szól a zene a ledek is teszik a dolgukat, az akksi kifogástalan!

Mióta megvettük a 10 éves fiam napi legalább 4 órát kinn tölt vele az xbox helyett ami valljuk be hatalmas pizitívum!


Paraméterek

Deszka hossza 22 "
Fa anyaga Polykarbonát
Maximális teherbírás (kg) 100 kg
Csapágyak ABEC 7
Kerék keménység 82 A
Kerék anyaga PU gumi
Súly 2.05 kg
Speciális tulajdonságok Világító elemek, Bluetooth hangszóró

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!