Vissza

Összehasonlított termékek

Roller SPARTAN X 145

Összecsukható alumínium roller vállpánttal. több


22 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Spartan X 145 roller egy klasszikus, összecsukható alumínium roller. A vázra csatolható pántnak köszönhetően fáradtság nélkül szállítható. A biztonságos közlekedésről a roller hátsó kerekein található taposófék gondoskodik. Tömör kerekeinek köszönhetően szinte minden terepen használható a roller. A rollert gyermekeknek ajáljuk. A roller kormányának markolata párnázott, a biztonságos kapaszkodás és a ütközések tompítása érdekében.Gyermeke kedvenc időtöltésévé válhat a roller használata, mivel kicsi erőbefektetéssel élvezheti a gurulás élményét.
A rollerek általában két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)
 
Technikai adatok:
  • könnyített 80% alumínium váz
  • állítható kormánymagasság 85-95 cm között
  • egyszerűen összecsukható
  • kerekek PU 145 mm
  • szín: fekete, lila
  • taposó fék a hátsó keréken
  • kitámasztó
  • a roller maximális terhelése 100 kg


 

Paraméterek

Keréktípus PU
Váz Alumínium
Fékek Lábfék
Maximális teherbírás (kg) 100 kg
Kerekek mérete 145 mm
Súly 3.60 kg
Kormánymagasság 85-95 cm
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!