Vissza

Összehasonlított termékek

Mágneses karkötő inSPORTline Amila

Női mágneses karkötő, méretre állítható, 10 mágnes, elegáns kivitelezés, kedvező hatással van az emberi szervezetre. több


17 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A mágneses karkötő inSPORTline Amila kedvező hatással van az emberi szervezetre. Sebészeti acélból készült, melynek különlegessége, hogy hipoallergén és sportolás közben nem reagál az izzadtságra (korróziómentes). A mágnesek egyötöde bór, négyötöde neodímium. Kis méretben vannak kivitelezve, melyek viselet során folyamatosan fejtik ki hatásukat. A mágneses karkötő inSPORTline Amila lapos, ovális, sima, fényes, csiszolt cikkekből tevődik össze, amelyek belső részén speciális ragasztóval 10 mágnes van beágyazva, így ellenállóvá teszi és meghosszabbítja az élettartamát. A karkötő könnyen lerövidíthető - legfeljebb 3 cikkel, amelyeken nincs díszítés és mágnes. Mindennapi használatra alkalmas. A divatos, az egészségre jótékony hatással lévő mágneses karkötő inSPORTline Amila ideális a koncentráció növelésére munka, vagy sportolás közben, növeli a kondíciót, valamint pozitív hatással van a vérkeringésre és erősíti az immunrendszert.

A mágnesek számos pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Négy technológia egyedülálló kombinációját foglalja magába - mágnes hatása, infravörös sugárzás, negatív ionok, germánium -, amely felbecsülhetetlenné teszi az ékszert. Növelik a vér oxigénellátását, elősegíti a sejtek regenerálódását, jótékony hatással van a vérnyomásra, valamint a szervezet káros anyagainak ürítésére. A mágneses termékek általánosságban kedvező hatással vannak az izomfájdalomra és az izületfájdalmak enyhítésére, továbbá elősegítik a gyorsabb gyógyulást. Gyulladáscsökkentő hatással is bírnak. Használatuk javasolt mozgásszervi problémák esetén: teniszkönyök, achilles fájdalom. A karkötő hatásos gerincfájdalmak, vállfájdalmak esetén, melyet a túlterheléstől, balesettől, stressztől keletkeztek. Pozitív hatása van fogfájás esetén, valamint menstruációs fájdalmaknál. A csukló részen sok biológiailag aktív pont található, melyek össze vannak kötve a belső szervekkel. Növelik a teljesítményt és a kondíciót.

Technikai adatok - Mágneses karkötő inSPORTline Amila:
  • stílusos mágneses karkötő
  • minőségi kivitelezés
  • elegáns külső
  • fényes sebészeti acél 
  • kemény, ellenálló 
  • 10 db mágnes
  • a karkötő hossza: 18,5 - 23 cm
  • a karkötő szélessége: 8 mm
  • a karkötő súlya: 32 g
  • méretre állítható 
  • terhes és szoptatós nőknek nem alkalmas
  • nem viselje óra mellett
Megjegyzés: Pacemakerrel rendelkező betegek és terhes nők számára a mágneses karkötő viselete nem alkalmas. Amennyiben a testében izületpótlások, fém kötések vagy mesterséges szervek vannak behelyezve, kérdezze meg orvosát, hogy viselhet-e mágnessel ellátott ékszert.


 

Paraméterek

Ékszer típusa Karkötő
Mágnesek száma 10 db
Mágnesek típusa Neodim
Anyag Sebészeti acél
Súly 32 g
Ajándékdoboz igen
Szín ezüst

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!