Vibrációs tréner inSPORTline Lotos

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - max 120kg, vertikális vibrációk - vertikális hinta, 300W, max 50 sebességi fokozat, a rezgési frekvencia 15-27,5 HZ, amplitúdó 6-8 mm, súlya 30kg

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - max 120kg, vertikális vibrációk - vertikális hinta, 300W, max 50 sebességi fokozat, a rezgési frekvencia 15-27,5 HZ, amplitúdó 6-8 mm, súlya 30kg

Szín
piros ezüst
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
119 900 Ft Áfával
Nettó ár:
94 409,26 Ft
Gyártói listaár:
158 000 Ft
- Megtakarítás 38 100 Ft (24%)
Kedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (1)
 • Referenciák (19)

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos

Újból kapható az inSPORTline Lotos vibrációs tréner, max 120kg, vertikális hinta, 300W. A vibrációs tréner főleg fogyáshoz használatos, a vertikális billegtető szétmozgatja a zsírsejteket, s így elősegíti a gyors fogyást az inSPORTline Lotos profi vibrációs tréner. A vibrációs tréner segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja az izomzatot is. A vibrációs tréner jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja izmait, hogy közben Önnek nem kerül nagyobb erőfeszítésébe. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet. A vibrációs tréner javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat, a karokat és a lábat. Megterhelő munka után ajánlott a vibrációs tréner használata, ugyanis gyorsítja az ellazulást. A vibrációs tréner jótékony hatással van az izomproblémákkal küzdőknek és merev izületekre is megfelelő. Természetesen ha hasonló problémákkal küzd, elötte beszélje meg kezelőorvosával a vibrációs tréner használatát. A torna szinte alig időigényes, elég napi 5 perc hajlított térdekkel, s az eredmény pár nap alatt érezhető. A vibrációs tréneren 2 vezérlőpanel található a hatékonyság érdekében, melyet a 4 felhasználói program is tetéz.
Az inSPORTline Lotos vibrációs tréner billegő funkciójának köszönhetően kiválóan formálható az alak bármilyen gyakorlat végzése nélkül, azonban ne feledjük, hogy a hatékony eredmény érdekében a helyes táplálkozás ugyanolyan fontos.

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos jótékony hatásai:

 • a vibrációs tréner elsősorban alakformálásra és fogyásra alkalmas
 • a vibrációs tréner segítségével gyorsan és effektíven formálhatja testét, ugyanakkor segít a testsúly csökkentésében is
 • a vertikális billegetető a torna hatását akár háromszorosára is növelheti
 • a speciális masszázs alátét az adhéziós mintával javítja a vérkeringést, lazítja és masszírozza lábait, karját, hátát stb.
 • a vibrációs tréner segíti a gyors regenerálódást fizikai megterhelés, torna vagy sport után
 • az INSPORLTINE  Lotos vibrációs tréner tökéletes bemelegítő az edzés kezdetén vagy ellazító a végén. Ajánlott futóknak, inline korcsolyázóknak, kerékpárosoknak, síelőknek stb.
 • reuma, valamint más csontokkal és izületekkel kapcsolatos betegségek gyógyításához ajánlott a vibrációs tréner (orvossal való konzultáció mindenképpen ajánlott)
 • hatásos az izületek és csontok fájdalmának kezelésében
 • a vibrációs tréner javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget
 • a vibrációs tréner segíti a vérkeringést
 • a vibrációs tréner harcol a stressz és a depresszió ellen
 • a vibrációs tréner növeli a növekedési hormon termelését, amely szerepet játszik a zsírok lebontásában és eloszlásában

Technikai adatok - Vibrációs tréner inSPORTline Lotos:

 • motorteljesítmény 300W
 • vertikális vibrációk, vertikális hinta
 • 50 fokozatú frekvenciabeállítás
 • amplitúdó: 6 – 8 mm
 • frekvencia: 15 - 27,25 Hz
 • LED kijelző: program, idő és sebesség
 • idő és vibrációintenzitás beállítása
 • a vibrációs tréner súlya: 30 kg
 • a vibrációs tréner maximális terhelhetősége: 120 kg
 • gumírozott, csúszásmentes masszázsfelület
 • vibrációs tréner méretei: H 67 x Sz 64 x  M 140 cm
 • a vibrációs tréner otthoni használatra alkalmas

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - Letölthető fájlok

pdf Lotos használati útmutató

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - Termékparaméterek

Motorteljesítmény
300 W
Vibrációs felület mérete
65 x 62 cm
Maximális teherbírás (kg)
120 kg
Vibráció frekvencia
5,86 - 13,7 Hz
Vibráció típus
Vertikális
Vibrációs sebességek száma
50
Szintezés beállítás
igen
Kijelző
Igen
Számítógép vezérlése
Integrált
Vállerősítő
nem
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm))
67 x 64 x 140 cm
Súly
30 kg
Célcsoport
Otthoni használatra

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - alternatívák - minden raktáron!

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - értékelés

Forrás – arukereso.hu

Átlagos értékelés 4.8 / 5 összesen 19 véleményből

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Olyan eszközt kerestem, ami a nyugdíjas, az aktívabb életet kevesebb mozgással élő korosztálynak is használható megerőltetés nélkül izmaik megmozgatására anélkül, hogy edzőterembe kelljen járni.

Viszonylag kevés helyet foglal el, csendesen működik, külseje tetszetős, és lehet hogy furának tűnik, de egyszerűen szerethető!

Számomra azért volt érdemes ezt a terméket választani, mert otthon lehet használni, teljesen átmozgat, és ezzel úgy érzem, teszek valamit magamért, illetve az egészségem megőrzéséért.

Hátrányának a magyar nyelvű használati útmutatót tartom, ami egyrészt nem egyezett meg az eredeti leírásban foglaltaknak, illetve a valós működésnek, másrészt kicsit bővebb részletezést vártam mind a gyakorlatok bemutatásáról, mind ezek hatásairól. Jó lett volna egy rövid DVD bemutató a helyes testtartásokról, és egy rövid tájékoztató arról, hogy lehet-e a rajzos ábrán bemutatott néhány gyakorlaton kívül ezektől eltérőeket is elvégezni, ill. okozhatok-e ezzel valamilyen károsodást magamnak. A neten nézegetek hasonló termékek használatáról videókat, de azok többnyire 3D-sek, és nem tudom eldönteni, hogy erre a készülékre ezek alkalmazhatóak-e?

Két heti használat után a bal térdembe és a hasamba nyilalló, szúró fájdalom jelentkezett, pár napra leálltam a gép használatával, most nagyon alacsony fokozaton próbálgatom újra. Fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, de nem adom fel.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Kevés idővel rendelkezem és sajnos a kg rakodtak napi 10-20perc edzés rajta nekem is belefér. Így gondoltam annyira dicsérik egy másik cég gépét körülnéztem nincs-e olcsóbb, és itt találtam. A másik cégnél semmivel se tud többet az a gép csak az ára 3szorosa mint az én megvásárolt gépemnek , kinéztem megvettem. Mivel a gépet nem csak én használom, mindenki csak dicséri sokkal erősebb a vártnál, látványosan formálja az alakot. Néztem a gép erőssége , kinézete, teljesítménye olcsó és ugyan olyan erős mint más cégnél drágábban árusított gép. Könnyű, kis helyen elfér, megbízható.

A gépet csak ajánlani tudom minden fogyni vágyónak aki szeretné testét átformálni. Egész napos állás után fájó hátnak tőkéletes . Idősebbeknek nagyon jó vérkeringést serkenti, az egész testet átmozgatja . Kényelmes a használata , könnyű a kezelése

Olyat nem tudok.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Koromból adódóan olyan gépet kerestem, amely segít a mindennapi mozgásban, de nem terheli az ízületeket, és főleg a szívet. Panel lakásban is használhatom úgy, hogy a zajjal nem zavarom a szomszédokat és a családomat. Tetszetős a kivitelezés, valamint fontos szempont volt az 5 év garancia.

Kb 1 hónapja használom a gépet. Ez idő alatt napi 2-20 perces használat mellett a súlyom igaz nem változott, de centiben bizony mérhető a különbség.

Fontos eredmény, hogy megállás nélkül fel tudok menni a 4. emeletre, / lift nincs / ami már évek óta nem sikerült. Az alap programokat a gyerekeim használják boxedzések után levezetésként, és nagyon elégedettek.

Egyenlőre nem tudok hátrányról beszámolni.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Elsősorban a megbízható bolt . A termék műszaki leírása alapján választottam figyelembe véve az árát is .

Két hete használom napi rendszerességgel. Egy baleset következtében korlátozott lett a mozgásom és semmilyen sportot nem tudtam végezni. Az izmaim erősödtek így fizikai erőnlétem jobb mint volt. Mindenkinek ajánlom aki emeletben lakik. Csendes és így senkit nem zavarok vele. Rövid használat után már elmondhatom, hogy az egészségi állapotom javulása érdekében ennél jobb eszközt nem is választhattam volna.

Részletesebb leírás a műszaki ill. alkalmazásával kapcsolatban.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Sok jót hallottam róla, gondoltam, hogy kipróbálom. Ha már működik, kiváló. Sajnos az elsőnek küldött gép hibás volt. Sokat dolgoztunk az össze és a szétszerelésen. Egy ilyen árú gépnél az lenne a minimum, hogy szállításkor jön egy szakember, aki összeszereli és kipróbálja. Ez egy 30 kg-os szerkezet, nehéz mozgatni.

A termék kitűnő, beváltotta a várakozásaimat. Naponta használom, érzem a hatását.

A terméknek nincs hátránya, csak előnyöket tudok mondani. A cég ügyfélszolgálata is nagyon korrekt és segítőkész. Az otthoni összeszerelés többeknek gondot okozhat.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Egészségmegőrzésre alkalmasság, otthoni használatra megfelelőség, nem lehet zajos kivitelű, egyszerű kezelhetőség, áttekinthető funkció, esztétikus megjelenés, karbantarthatóság, szervizelési lehetőség, márkás termék, közepes elfogadható ára legyen,

Az elvárt fogyasztó izomerősítő hatásokról beszámolni nem tudok. a napi használatba vétel az ajánlásoknak megfelelően történik.

Nem tapasztaltam működési hiányt problémát

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Kevés a szabadidőm, így olyan hatékony sporteszközt kerestem, amivel gyorsan formálható az alakom és a test minden részét átmozgatja. Nem foglal nagy helyet.

Megjelenése, szép. Helyigénye kicsi. Napi 90perc használattal, egy hónap alatt centikben mérhető a változás. Halkan működik. / Én elsősorban fogyásra vásároltam, viszonylag alacsony fokozaton használom/6-os/

Nem tapasztaltam.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Jártam ilyen edzésekre. Nagyon szerettem. időhiány miatt nem tudtam minden nap elmenni. Így naponta többször is edzhetek és akkor, amikor nekem tetszik. Éppen volt egy áresés is.

Nagyon jó testedzés. Kilazítja a gerincet, így az edzés után sokkal jobban tudok járni, jó a térdemnek is. A láb fájásom már 4 napi edzés után elmúlt, (egész nyáron alig tudtam menni) ,könnyebben megyek e lépcsőkön is. Úgy érzem, a vizesedés ellen is jó. Remélem, a fogyásban és az izmosodásban is segíteni fog.

Nincs

A hatékonyabb hatása miatt döntöttem mellette. Forradalmian új technológia. Szép kivitel, kényelmes.

Időtakarékos. A torna végén kellemesen átmasszírozza az egész testet.

Talán lehetne egy kicsit nagyobb az alja.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár-érték arányban ez tűnt a legkedvezőbbnek viszonylag nagy teljesítménye miatt!

Viszonylag erős és különlegesen szép küllemű gép.

Az összeszerelésnél tapasztalható némi hanyagság a gyártásnál, a menetet nehéz eltalálni a rossz illeszkedés miatt.

Billegős rendszerű vibrációs trénert kerestem otthonra, és a Lotos szimpatikus, megfizethető gépnek tűnt, ami körülbelül tudja azt, amit a "nagyok", itthonra elég a teljesítménye is, nem is csúnya, és 5 év garancia van hozzá. Fontos volt még, hogy a webshop nagyon korrekt és részletes tájékoztatást nyújtott, pl. rávilágított a 3D és a billegő gépek közti különbségre, és nem próbált mást rám sózni, mint amit szerettem volna.

Pontosan úgy működik, ahogy kell neki, kis helyen elfér, nagyon szeretem.

A kivitelezésben vannak hiányosságok, az összeszerelésnél az egyik lyukat még reszelnünk is kellett, annyira sorjás volt, és pár nap után elkezdtek furcsa (csapágyszerű, söprögető) hangok jönni belőle, nem hangos, csak picit aggasztó :(

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Nem legyen túl nagy, és az ára is megfelelő volt számomra.

Csendes és egy panel lakásban is kényelmesen elfér. A bőröm látványosan feszesebb lett napi 2x20 perces használat után. Imádom, nem bántam meg, hogy megvettem csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek nincs ideje konditerembe járni.

nincs

- ár - garancia - kivitel - méret

A shop által leírtak megfelelnek a valóságnak. Könnyen kezelhetö, jól átmozgat, a beállított programok is megfelelöek. én nagyon elégedett vagyok vele.

A forgalmazó nagyon hamar 3-4 munkanapon belül leszállította a terméket, mindenröl emailben értesített.

Nem tapasztaltam semmi negatívumot.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár, érték arány. Hatékonyság.

A termék a funkciójának megfelel.

Eddig nem tapasztaltam! (Remélem nem is fogok! )

Ne legyen túl nagy,legyen dekoratív,ne legyen nagy a fogyasztása.

Nekem teljesen jól működik,már sokat változott az alakom tőle,főleg centiben mérhető.

Nincsenek.

Vásárlás helye: www.insportline.hu

KIPRÓBÁLTAM HASONLÓ GÉPET EGY EDZŐTEREMBEN ÉS LÁTTAM A JÓTÉKONY HATÁSAIT... MUNKATÁRSUK AJÁNLÁSÁRA VÁSÁROLTAM PONT EZT A GÉPTÍPUST, MIUTÁN BESZÉLGETTÜNK ARRÓL, HOGY PONTOSAN MIT VÁROK A GÉPTŐL, ILLETVE MIRE KÍVÁNOM HASZNÁLNI. IGAZÁN NINCS TAPASZTALATOM A MÁS GYÁRTÓK HASONLÓ TERMÉKEKET ILLETŐEN. EGY MEGBÍZHATÓ GÉPET KERESTEM, ÉS ERRŐL MEGGYŐZÖTT A GYÁRTÓ 5 ÉVES GARANCIÁJA

ALAKFORMÁLÁSRA KITŰNŐEN HASZNÁLHATÓ.

SOKSZOR ÉRZEM, HOGY A GÉP NEM ELÉG STABIL (40-ES FOKOZAT FELETT) MÁR OLYAN AZ ÉRZÉSEM, MINTHA SZÉT AKARNA ESNI.... EZÉRT ILYEN - VAGY ENNÉL MAGASABB FOKOZATTAL NEM IS HASZNÁLOM. NYILVÁN EZ AZ OTTHONI (NEM PROFESSZIONÁLIS) GÉPEK VELEJÁRÓJA - EZÉRT AZ ÁRÉRT : (((

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Régebben edzőterembe jártam vibro edzésekre és ezért választottam ki ezt gépet.

Kevés idő ráfordítással lehet karbantartani a mély izmokat.

Nincs ilyen.

Az ár- teljesítmény arány.

Nagyon jól átmozgat és nem kell hozzá eljárnom edzőterembe.

Akkor használom, amikor nekem megfelel.

pulzus mérés

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Az volt a fő célom, hogy télen mivel kevesebbet járok fitneszterembe, otthon tudom élvezni a sport lehetőséget, lazítani, edzeni tudjak, amikor időm engedi.

Jó lehetőség a programok között a választási lehetőség, 1-3-ig. Egy fáradt nap után jó a gép használata, mivel az összegyűlt stresszt kidolgozza, kimasszírozza a szervezetből, s utána sokkal kellemesebben érzi magát az ember.

A program egyes fázisaiban nagy a talp részén a zörgés, kicsit kellemetlen a hangja.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom