Vissza

Összehasonlított termékek

Anabolizáló Nutrend ZMA 120 kapszula

A magnézium, a cink és a B6 vitamin egyedi keveréke hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fehérje és glikogén normál anyagcseréjéhez. több


8 700 Ft
7 795,70 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az anabolizáló Nutrend ZMA - 120 kapszula magnézium, kelát-cink és B6-vitamin egyedülálló keveréke. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál fehérje- és glikogén-anyagcseréhez, míg a cink hozzájárul a szénhidrát- és zsírsav-anyagcseréhez, valamint a fehérjeszintézishez. Ez hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához.

A ZMA célja: a sovány izomtömeg növelése, a növekedési hormon termelésének növelése, a regeneráció javítása.

Szerves hordozókhoz kötött cink és magnézium - magas felhasználhatóság
B6-vitaminnal dúsítva
Ajánlott adagolás: napi 3 kapszula üres gyomorra alvás előtt. Ne lépd túl az ajánlott adagot!

Használat: Kövesd az ajánlott napi adagot. A kapszulákat  vízzel nyeld le, semmiképpen ne alkohollal vagy tejes italokkal. Ne rágd szét! A felnyitás után legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó és 3 hónapon belül felhasználható.

Figyelem: Étrend-kiegészítő. Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet.Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott Tartsd távol a gyermekektől. Tárold száraz helyen, legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől távol. Nem fagyasztható. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás által okozott károkért.


Összetevők: ZMA® keverék (magnézium-citrát, magnézium-oxid, L-OptiZinc® (cink-mono-L-metionin-szulfát), cink-L-aszpartát, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin)), zselatinkapszula (zselatin, titán-dioxid festékek és vas-oxid) ). A ZMA® az SNAC System, Inc. bejegyzett védjegye.

Tápértékek:

 

100 g 2 kapszula

Magnézium 

16 129 mg = 4301 % * 300 mg = 80 % *

Cink

1075 mg = 10750 % * 20 mg = 200 % *

Vitamin B6

376 mg = 26857 % * 7 mg = 500 % *

1 kapszula: 930 mg

Teljes tartalom: 111,6 g

*…referenciaérték


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!