Vissza

Összehasonlított termékek

Nutrend Carnitine 3000 SHOT 20x60 ml

Könnyen emészthető, rendszeresen és intenzíven sportolók számára, hozzájárul a zsírszövet csökkentéséhez. több


Íz: 

8 300 Ft
6 916,67 Ft / l

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Karnitin Nutrend Carnitine 3000 SHOT 20x60 ml egy kiváló termék a rendszeresen és intenzíven sportolók számára, akik a zsírszövet csökkentésére helyezik a hangsúlyt. 3000 mg L-karnitint tartalmaz folyékony, könnyen felszívódó formában. A hatóanyagok tartalmának köszönhetően, amelyek elsősorban az L-karnitin, a taurin és a zöld tea kivonata, stimulálódik a zsírok lebontása és gyorsabb az anyagcsere. Az ideális adagolás 60 ml.

A CARNITINE 3000 SHOT alkalmas: a zsírszövet csökkentéséhez, fizikai teljesítmény növelésére, a fizikai és szellemi fáradtság csökkentésére.

Tartalmaz: 

  • 3000 mg L-karnitint csomagolásonként (CARNIPURE®)
  • koffeinnel és taurinnal
  • zöld tea kivonattal (50% polifenol)
  • krómmal és vitaminokkal 

A CARNITINE 3000 SHOT termék javasolt adagolása: maximum 1 monodózis (60 ml) naponta. 30 perccel a testmozgás előtt idd meg. Ne lépd túl a javasolt adagot! 

A CARNITINE 3000 SHOT termék használata: közvetlen fogyasztásra vagy hígítható sportitalban. Felbontás után azonnal fogyaszd el a palack tartalmát! Használat előtt rázd fel! A lehetséges zavarosság nem termékhiba. 

Figyelmeztetés: Táplálékkiegészítő, édesítőszerrel. Koffeint (127 mg/60 ml) tartalmaz - nem alkalmas gyerekeknek, várandós és szoptató nőknek.  

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárandó! Száraz helyen, 25 °C alatt, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Fagytól védendő! A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. 



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!