Vissza

Összehasonlított termékek

Tréning maszk inSPORTline Noer

Tréning maszk - a tüdő kapacitásának növelésére, aerob tartomány növelésére, javítja a teljesítményt, elősegít a koncentrációt, hat terhelésszabályozással, univerzális méret. több


4 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A tréning maszk inSPORTline Noer egyedülálló kiegészítő a teljesítmény javítása érdekében. A szabályozó szelepeknek köszönhetően különböző mértékű tengerszint feletti magasságot imitál (6 szint: 900 - 5400 m tengerszint feletti magasság). Minél magasabb tengerszint feletti magasság van beállítva, annál nehezebb lélegezni, valamint az edzés annál nehezebb és hatékonyabb - növeli a tüdő kapacitását, javítja a teljesítményt, elősegíti a koncentrációt, növeli az aerob tartományt. A maszk nylonból készült, a szájon található szigetelő rész rugalmas gumi, melyeknek köszönhetően kényelmes és nem nyomja viselője arcát. Felcsatolása egyszerű - tépőzár, biztosító nyílás a fül körül. A tréning maszkkal való edzés eredménye már az első hét végén tapasztalható. A tréning maszk inSPORTline Noer viselete outdoor tevékenységekhez, extrém WORKOUT és küzdősportokhoz ajánlott. A tréning maszk inSPORTline Noer tökéletes kiegészítő az edzés során, amellyel átlépheti a saját határait.

Fizikai terhelés (pl. futás) során az izmok működéséhez energiára van szükség. Egy bizonyos terhelési fokig még elegendő oxigént tudunk belélegezni - ez az aerob tartomány.

Technikai adatok - Tréning maszk inSPORTline Noer:
  • tréning kiegészítő a teljesítmény javítása érdekében különböző tengerszint feletti magasságban
  • aerob tartomány növelése, tüdő kapacitásának növelése
  • fejleszti a teljesítményt és a kitartást
  • 6 szint állítása: 900 - 5400 m tengerszint feletti magasság 
  • a tréning maszk anyaga: nylon, polipropilén
  • a csomag tartalma: maszk, pánt a felcsatoláshoz, 6 terhelésszabályozó


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!