Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya FILA NRK PRO GREEN - 47

Görkorcsolya FILA NRK PRO GREEN - Csúcskategóriájú Fila freestyle és slalom görkorcsolya, 80 mm-es kerekek, szuper könnyű alumínium váz, ABEC7 csapágyak több


Méret: 

70 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

FILA NKR PRO GREEN görkorcsolya az igazán bevállalósoknak! Speciális technológiája miatt a FILA NKR PRO GREEN görkorcsolya egyszerre ultrakönnyű, mégis tartós, stabil és ellenálló. A funkcionális kialakításának köszönhetően a FILA  NKR PRO GREEN görkorcsolyában garantáltan javul teljesítményed, a technikád pedig fejlődik. Csúcsminőségű, könnyített alumínium váz, 8 mm versenytengely alumínium alátétekkel, speciális, nagyon ellenálló, különleges cipőhéj, speciálisan formázott sport cipőrész, rezgéstompító sarok, ezek mind a FILA  NKR PRO GREEN görkorcsolya kiváló tulajdonságai. A kiváló menettulajdonságokra és könnyű irányíthatóságra garancia a görkorcsolya 80mm/84A szilárdságú kerekei. A FILA NKR PRO GREEN görkorcsolya freeride és szlalom korcsolyázásra is alkalmas profi és amatőr szinten egyaránt. A biztonságra garancia a görkorcsolya többpontos fűzős, csatos és pántos rögzítése. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Funkcionális tulajdonságai és minőségi anyaga mellett, nem elhanyagolható egyedi vagány stílusa sem, amivel garantáltan kitűnsz a többiek között.

Technikai adatok - Görkorcsolya Fila NRK PRO GREEN:
  • extra könnyű anyagokból készült csúcsminőségű görkorcsolya
  • görpenge: 6000- es sorozatú, extrudált alumínium, 2x ívelt (oldalirányba állítható)
  • cipőhéj:PU
  • görkorcsolya cipőrésze: speciálisan sport-formázott cipő, anatómiailag formázott belső cipőrész, rezgéstompító sarok
  • görkorcsolya kerék: Hyper 80mm/84A
  • csapágyak: ABEC7
  • mechanika: 8 mm versenytengely alumínium alátétekkel
  • a görkorcsolya fűzővel, tépőzárral és csattal egyaránt rögzíthető
  • a görkorcsolya freeride és szlalom korcsolyázásra is alkalmas
  • görkorcsolya színe: zöld



Videó


Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 10. 9. 2018

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Freeride slalom görkorcsolyát akartam vásárolni, minél alacsonyabbat, mely megfelelő tartást és kényelmet biztosít az átlagosnál nem keskenyebb lábra ebben az árfekvésben.

Kb. másfél hónapja vásároltam, de még nem próbáltam ki. Valószínüleg jól tartja a bokát oldalirányban és valószinüleg megfelelő mozgást enged meg előre-hátra, kellően alacsony a súlypontja. A tengelycsavart kivéve az inSPORTline nagyon jó ár érték arányú termékeket forgalmaz, KEDVENC oldalam. A Worker ABEC 7 cspágy nagyon jó, csendes, nagyon hosszan gurul.

Sajnos az importőr nem forgalmaz hozzá az elengedhetetlenül fontos gyorsan elhasználódó (kerék fordítások, kerék, csapágy cserék) TENGELYCSAVART. Vásárlást követően azonnal esztergályoshoz vittem el egy csavart, sajnos ma már a 3. -hoz, és még mindig nincs kész. A SEBA FR csavarról több kűlföldi oldal is írja, hogy kompatibilis, rendeltem is már, de sajnos becsapásról van szó, a csavar hasonló, de kb. 3 mm-el rövidebb, így csak kb. 1, 5 menetet fog, ezért senkinek sem javaslom, hogy ilyet rendeljen. Addig is görkorizok egy olcsóbb típussal és koptatom az inSPORTline-os nagyon jó ár értékarányú kerekeket.


Paraméterek

Váz Alumínium
Csapágyak ABEC 7
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Kerekek anyaga Poliuretán
Kerék keménység 84 A

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!