Vissza

Összehasonlított termékek

Kender gél Botanico 100ml a fájó és fáradt izmokra

Kender gél Botanico 100ml a fájó és fáradt izmokra - Masszázs gél az ízületi és izomfájdalomra, hidratálja és felfrissíti a bőrt, enyhíti a gyulladásos folyamatokat több


4 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Botanico kender gél egy speciális masszázs zselé, mely enyhíti az ízületi és izomfájdalmat. Természetes gyógynövényeket tartalmaz a gél, ami hidratálja és frissíti a bőrt, csökkenti a gyulladást és az izomfájdalmat, valamint enyhíti a mozgásszervi betegségeket. A kannabisz jótékony, gyógyító hatása ismert már évezredek óta. A Botanico gél kender kivonatot tartalmaz, amely egy természetes kivonat. A kender gél olyan anyagokat tartalmaz, ami segíti a regenerációs folyamatokat. A Botanico kender gél tisztítja és táplálja a sejteket, tökéletesen szabályozza a vízháztartást, segít eltávolítani az elhalt sejteket és felgyorsítja az egészséges sejtosztódást. A Botanico kender gél természetes gyulladáscsökkentő, valamint elősegíti a természetes regenerációt. Mindezeknek a különleges funkcióknak és hatásoknak köszönhetően a kender, mint természetes anyag fontos helyet foglal el a modern orvostudományban és a kozmetikában egyaránt.

Technikai adatok - Kender gél Botanico 100 ml a fájó és fáradt izmokra:
  • masszázs zselé az ízületi és izomfájdalom enyhítésére 
  • a kender gél hidratálja és felfrissíti a bőrt 
  • a kender gél enyhíti a gyulladásokat 
  • természetes anyagokat tartalmaz
  • kender gél űrtartalma: 100 ml


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!