Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos trekking kerékpár Devron 28123 - 2016 - passion black

Elektromos trekking kerékpár Devron 28123 - 2016 - minőségi e-kerékpár, városi használatra alkalmas, teleszkópos, nagy teljesítményű motor, lámpával, csengővel, csomagtartóval, láncvédővel ellátott több


Vázméret: 

Szín:  passion black

461 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Devron 28123 elektromos trekking kerékpár egy igazi minőségi, alumínium vázas kerékpár nagy 28"-as kerekekkel. Felépítésének köszönhetően a Devron 28123 elektromos trekking kerékpár egyszerre alkalmas városi utakra és nehezebb terepre egyaránt. A hátsókerék-meghajtás javítja a nyomaték átvitelét, megakadályozva, hogy az első kerék megcsússzon a nehezebb terepen. Ennek eredményeképpen az első kerék könnyedén manőverezhető, így könnyebben veheti a városi akadályokat (járdák, útburkolatok, bukkanók stb.) a Devron 28123 elektromos trekking kerékpárral . Az elektromos motor 5 fokozattal rendelkezik, amelyeket a kormányon lehet váltani. Az aktuális fokozatot a LED-del megvilágított kijelzőn láthatja, amely az akkumulátor állapotát is mutatja. Az akkumulátor egy e-kerékpár szerves része, amely nélkül nem működne. Az akkumulátor meghatározza az e-kerékpár élettartamát, a hatótávot és a töltések számát. A Devron 28123 elektromos trekking kerékpár 10Ah Li-Ion (36V) akkumulátor tartozik, ami akár 70 km megtételére teszi alkalmassá a kerékpárt és több mint 1000 töltést tesz lehetővé. Azonban mind a táv, mind a töltések száma függ a felhasználó kerékpározási stílusától, a tereptől és a felhasználó súlyától. Általában az akkumulátor élettartama 20 000 - 30 000 km (4-8 év) vagy a már említett 1000 töltés. Az akkumulátor 100%-os töltési ideje kb. 4 órát vesz igénybe, 1,5 órát az 50%-os töltési állapot. A Devron 28123 elektromos trekking kerékpár számos funkcionális és biztonsági kiegészítővel ellátott, mint például a dinamó által működtetett lámpák, csengő, sárvédők, csomagtartó, kitámasztó vagy láncvédő. A Devron 28123 elektromos trekking kerékpár CE súlyhatára 120 kg, azonban egy független vizsgálat eredményei kimutatták, hogy ha a használati utasítás szerint használják az e-kerékpárt, akár 150 kg is lehet a maximális terhelhetősége. Végül, de nem utolsó sorban az e-kerékpár jellegzetes tulajdonsága a Tektro fék és Tourney TX35 7 sebességes váltó.

Technikai adatok - Elektromos trekking kerékpár Devron 28123 - 2016:

váz

aluminum

villa

Suntour suspension

felnik

28" ultrakönnyű, duplafalú

váltó 

Shimano Tourney TX35, lever

sebességek száma 

7

fékek

TEKTRO V-brake

markolat

UNO

nyereg

Selle Royal

stucni

UNO

nyeregcső

UNO

világítás

első– dynamo, hátsó– elemes

sárvédő

műanyag

hátsó csomagtartó

aluminum

kiegészítők

kitámasztó, csengő, láncvédő,  LED-es kijelző

kerékméret

28"

súlyhatár

120kg (CE) - results of an independent test showed that, when used according to the instruction manual, it might be as much as 150kg.

súly

22kg

környezetbarát

jogosítvány nem szükséges a kerékpár használatához




Akkumulátor:
  • Akkumulátor típusa: 36V Li-Ion, 10Ah
  • Akkumulátor súlya: 3kg 
  • Távolsági tartomány: 80 km-ig 
  • Töltések száma: legfeljebb 1000
  • Maximális töltési idő: 3-4  óra, 50% -os tölttöttség ideje: 2 óra 

Elektromos motor: 
  • Meghajtás: hátsó kerék 
  • Motor: 250W 
  • Rásegítés: 5 fokozat 

Számítógép funkciói:
  • Az akkumulátor állapotjelzője 
  • Fokozatok jelzése
Hátsó meghajtás

A hátsó kerék meghajtás az egyik legnépszerűbb megoldás az elektromos kerékpárok körében, köszönhegtően a remek ár-teljesítmény aránynak. Nem csak terep kerékpározáshoz alkalmas, hanem tökéletes városi és közuti kerékpározáshoz is. Ezért nem csak a trekking és mountain bike kerékpároknál alkalmazzák ezt a megoldást, hanem a városi bicikliken is.


Felhasználóbarát

Az e-kerékpárnak 5 fokozata van a rásegítés céljából, amelyeket a "+" és a "-" gombok segítségével választhat ki a kezelőpanelen. Az akkumulátor állapotát is kezelőpanelen követheti figyelemmel. Mivel a panel közvetlenül a markolat mellett található, így könnyen kezelhető.

Beépített 10Ah akkumulátor

Az akkumulátor a kerékpár hátsó részén található, beépítve a hátsó csomagtartóba, lehetővé téve hogy magával vihesse a kosarát vagy hátizsákját a kerékpározáshoz. Ráadásul az akkumulátor könnyen kezelhető, amelyet elsősorban feltöltéskor fog értékelni.
Első a biztonság

Kerékpározáskor a biztonság az első. Ezért a városi e-kerékpár hatékony fékkel és megbízható lámpákkal felszerelt. Az e-kerékpáron csengő, láncvédő és sárvédők is megtalálhatók, amelyek mindegyike a trekking e-kerékpárok egyik fő jellemzője.

 

 

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat



Videó


Paraméterek

Motor Bafang, (hátsó meghajtás)
Akkumulátor típusa Li-Ion, 10 Ah, (max. megtehető távolság 70 km)
Kerékméret 28" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 1
Töltési ciklusok száma 1000
Töltési idő 4 ó.
Töltés félig 2 ó.
Programok száma 5 program
Motorteljesítmény 250 W
Kijelző LED
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Váz Alumínium
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa Suntour suspension
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó kerékpár külső Rubena Flash
Első kerékpár külső Rubena Flash
Sebességváltó botváltó, Tourney TX35
Felni 28" könnyű, dupla
Hátsó felni 28" könnyű, dupla
Kormány UNO
Kormányszár UNO
Nyereg Selle Royal
Nyeregcső UNO
Első lámpa dinamó
Hátsó lámpa elem
Sárvédők műanyag
Súly 25 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2016

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!