Sport>Sportok>Gördeszka és longboard>Gördeszka tartozékok>Gördeszka részek>Egyéb gördeszka kiegészítők > Grip rajz nélküli felület a gördeszkára (Termékkód: 276)

Grip rajz nélküli felület a gördeszkára

Pót csúszásgátló felület gördeszkára

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Pót csúszásgátló felület gördeszkára

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (1)

Grip rajz nélküli felület a gördeszkára

  • pót csúszásgátló felület gördeszkára
  • pót csúszásgátló felület nyomott minta nélkül

A gördeszkák általában gondosan megmunkált deszkafelületből és az arra felfüggesztett 4 kerékből állnak. A gördeszkások tudják, hogy nem csak az számít, milyen festés van a gördeszkán, hanem az is, hogy milyen a kerekek csapágyozása és a felfüggesztése. A kerekek minősége és a deszka rétegezése is nagyon fontos a gördeszka felhasználásakor. A mai gördeszkák szinte mindegyike fából készül és legalább akkora figyelmet szentelnek a gördeszkák minőségének, mint kinézetének. Az egyszerű festetlen gördeszkáktól kezdve az egyszerű mintákon át, a vagány festésekig mindenféle kinézetű gördeszka megtalálható a palettán. A gördeszkások biztonsága érdekében ajánljuk a védőfelszerelések beszerzését a gördeszka megvásárlásánál. Ezek a 2 db térdvédő, 2db könyökvédő, 2 db tenyérvédő és a sisak.

Grip rajz nélküli felület a gördeszkára - alternatívák - minden raktáron!

Grip rajz nélküli felület a gördeszkára - ezen kategóriákba besorolva:

Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom