Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya csapágyak > Csapágyak WORKER ABEC 9 chrome (Termékkód: 1422)

Csapágyak WORKER ABEC 9 chrome

WORKER ABEC 9 - A legjobb minőségű csapágyak in-line korcsolyához, rollerhez és gördeszkához

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

WORKER ABEC 9 - A legjobb minőségű csapágyak in-line korcsolyához, rollerhez és gördeszkához

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
3 400 Ft Áfával
Nettó ár:
2 677,16 Ft
Gyártói listaár:
3 960 Ft
- Megtakarítás 560 Ft (14%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás

Csapágyak WORKER ABEC 9 chrome

WORKER ABEC 9 chrome csapágyak jellegzetes tulajdonsága a magas precizitás. Gyakrabban használt in-line korcsolyákhoz, gördeszkákhoz ajánlott. Figyelem, egy korcsolyapárhoz 16db szükságeltetik.  A WORKER görkorcsolya és a görkorcsolya minden eleme megfelel a német TÜV-GS szerinti EN-71es normának, tehát a legszigorúbb minőségi és kivitelezési elvárásoknak is megfelel.

Csomag tartalma:
  • pontos és precíz kidolgozás
  • ketoldalian zártak a pormentesség miatt
  • hosszú élettartam, alacsony súrlódás
  • Maximális ajánlott terhelés: 120 kg
  • A csomag 8db csapágyat tartalmaz!
A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom