Vissza

Összehasonlított termékek

Kompressziós zokni Insecta

Kompressziós zokni Insecta - védelem a rovarok ellen, kompressziós tulajdonságok, minőségi és elasztikus anyag több


Méret:  39-41

2 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az Insecta kompressziós zokni remek védelmet nyújt viselőjének rovarok, atkák, szúnyogok, kullancsok és legyek ellen. A kompressziós zokni megakadályozza a csípéseket és az ebből adódó esetleges fertőzéseket. A permetrin vegyületnek köszönhetően taszítja a rovarokat. Az Insecta termékek az európai uniós szabályoknak megfelelően jóváhagyva. Az Insecta kompressziós zokni hatása még 50 mosás után is tart, ha betartja a dobozon található mosási utasításokat. Az Insecta kompressziós zokni kompressziós hatásának köszönhetően csökkenti az izomfájdalmat a regenerálódás során. A kompressziós zokni thermo rétege szárazon tartja a bőrt akár egész nap, kényelmes érzést biztosítva viselőjének. Egész évben remekül kihasználható az Insecta kompressziós zokni főleg a szabadban, vízparton, erdőben, illetve olyan területeken ahol nagy számban találhatók rovarok, élősködők. Ezért nagyon népszerű az Insecta kompressziós zokni a szabadtéri sportok szerelmeseinek körében, mint például vadászok, horgászok, kutyasétáltatók. Mindazoknak ajánljuk az Insecta kompressziós zoknit, akik a bosszantó rovarok nélkül szeretnék zavartalanul élvezni a természetet.

Technikai adatok - Kompressziós zokni Insecta:
  • a kompressziós zokni védelmet nyújt a rovarok ellen (hatékony akár 50 mosás után is)
  • a kompressziós zokni anyaga minőségi és elasztikus 
  • kompressziós tulajdonságokkal rendelkezik 
  • thermo réteg (elvezeti az izzadságot, de fenntartja az optimális testhőmérsékletet) 
  • kompressziós zokni anyaga: 50%pamut, 50% poliamid 
  • hatóanyaga: permetrin 
  • a kompressziós zokni ajánlott sportolóknak, vadászoknak, horgászoknak és mindenkinek, aki bármilyen kültéri tevékenységet folytat


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!