Vissza

Összehasonlított termékek

Gumis expander inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy

Gumis expander inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy - az ár 1 m hosszú expandert tartalmaz, erős, ellenáll a nedvességnek és verejtéknek, a teljes test erősítésére alkalmas több


1 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy gumis expander a hatékony edzés nélkülözhetetlen eszköze. Az inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy gumis expander erős, ezért fejlettebb kondícióban levő felhasználóknak ajánljuk elsősorban. A gumis expander anyaga rendkívül tartós és rugalmas gumi. Az inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy gumis expander kis mérete és könnyű súlya ellenére biztosítja a maximális ellenállást gyakorlatok közben. A hosszú élettartamra garancia a gumis expander nedvességnek és a verejtéknek ellenálló anyaga. Az inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy gumis expander ideális aerob fitness gyakorlatok elvégzésére, valamint az egész test erősítésére és a koordináció fejlesztésére. A gumis expander hossza egyénileg, igény szerint választható. Az ár 1 m hosszú gumis expandert tartalmaz, a maximális hossza 30 m lehet. Az inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy gumis expander könnyen hordozható, helyigénye pedig kicsi.

Technikai adatok - Gumis expander inSPORTline Morpo Roll 30 Heavy:
  • minőségi gumis expander 
  • a gumis expander rögzíthető és több tucat gyakorlat végezhető vele
  • a gumis expander anyaga ellenáll a nedvességnek és a verejtéknek 
  • gumis expander vastagság: 2,5 mm 
  • cső átmérője: 1,2 cm 
  • gumis expander anyaga: TPR (termoplasztikus gumi) 
  • az ár 1 m hosszú expandert tartalmaz, az expander maximális hossza 30 m 

Edzéssel ezek a testrészek erősíthetők:

 


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!