Vissza

Összehasonlított termékek

Spartan fogvédő

Dupla fogvédő fogaink védelmében több


1 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Sportolás közben könnyen megsérülhetnek fogaink. Legyen szó akár jégkorongról, labdajátékokról, vagy természetesen a küzdősportokról. Sok versenyen kötelező is a használata. A fogvédő az ütés energiáját elnyeli és szétvezeti a többi fogra, így a terhelést nem egy-két fog kapja, hanem az összes. 

Ez a fogvédő a melegvizes típusú. Fel kell melegíteni vizet. Mikor a víz forr, leveszi, majd ebbe a vízbe helyezi a fogvédőt 15 másodpercre. Mikor kiszedi, egy-két másodpercre tegye hideg víz alá, hogy ne égesse meg a száját. A melegtől meglágyult védőt helyezze fogsorára, harapjon rá és tartsa így 10 másodpercig. Közben ujjaival az ajkakon keresztül nyomja rá a fogakra. Arra ügyeljen, hogy a fogvédőt ne harapja át! A védő felveszi a fogsor alakját. Ez után, hogy meg tudjon keményedni, ismét tartsa 20 másodpercig hideg víz alá. Ha művelet nem jól sikerül, bármikor megismételhető.

Ha a fogvédő sérült, vagy nem viseljül megfelelően, akkor annak védelme és tartóssága nagyban csökken.

Technikai paraméterek Scock Doctor fogvédő:
  • Dupla fogvédő
  • Natur színben
  • Csökkenti a rezonanciát
  • Megelőzi, hogy a fogak összeütközzenek


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!