Vissza

Összehasonlított termékek

Férfi rövid ujjú sport felső NCG Mens Macro Short Sleeve Tee SKINS AKCIÓ

Férfi rövid ujjú sport felső NCG Mens Macro Short Sleeve Tee SKINS - sportos szabás, ultrakönnyű, légáteresztő anyag, elvezeti a nedvességet, fényvisszaverő logókkal ellátott, ideális viselet sportolás és egyéb outdoor tevékenységekhez több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
7 200 Ft
30 nap legjobb ára: 11 700 Ft

11 700 Ft Áfával

-38%

Megtakarítás 4 500 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Ha olyan futó és fitness felsőt szeretnél, ami nem csak jól néz ki, de funkcionális is, akkor aSKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső a tökéletes választás! A SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső speciális hálós anyaggal ellátott a hátsó- és oldalsó részen, aminek köszönhetően légáteresztő és maximális szellőzést biztosít viselőjének edzés közben. A SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső nedvességelvezető funkciója miatt nem számít milyen keményen edzel és mennyit izzadsz, a bőröd mindig szárazon marad és neked nincs más dolgod, mint a teljesítményedre koncentrálni! A kidolgozott részleteknek és funkcionalitásnak köszönhetően a SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső garantáltan a ruhatárad egyik kedvenc darabja lesz. A kialakítása és stílusa lehetővé teszik, hogy ne csak edzéshez viseld a SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felsőt, minden probléma nélkül hordhatod napközben vagy akár éjjel alváshoz is. A SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső több fényvisszaverő logóval ellátott, így akár éjszaka is láthatóságot biztosít viselőjének. A SKINS NCG Mens Macro rövid ujjú felső többet tesz érted, mint egy átlagos sport felső, ezáltal Te is többet hozhatsz ki magadból edzés közben!

Tecnikai adatok - Férfi rövid ujjú sport felső NCG Mens Macro Short Sleeve Tee SKINS: 
  • a rövid ujjú sport felső szabása sportos, kényelmes
  • a  rövid ujjú sport felső ultrakönnyű és légáteresztő
  • elvezeti a nedvességet a rövid ujjú sport felső 
  • fényvisszaverő logókkal ellátott  rövid ujjú sport felső a jobb láthatóságért
  • a rövid ujjú sport felső ideális futáshoz, egyéb outdoor tevékenységekhez és a mindennapokra 


 

Hasonló termékek

Termék árának követése