Vissza

Összehasonlított termékek

Keleti masszázsolaj Botanico 200 ml

Keleti masszázsolaj Botanico 200 ml - leginkább relaxációs masszázshoz ajánlott, stressz és kimerültség esetén a szervezet megnyugtatására alkalmas több


2 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Varázsoljon otthonába vagy szalonjába keleti hangulatot a Botanico keleti masszázsolaj segítségével. A Botanico keleti masszázsolaj kardamom, jázmin és narancs hozzáadásával készült. Ezeknek a természetes alapanyagoknak köszönhetően bőre simává és puhává válik, mivel ápolják és táplálják a bőrt. A Botanico keleti masszázsolaj ideális relaxációs masszázshoz. A Botanico keleti masszázsolaj  alkalmas a stressz és kimerültség ellen, a szervezet megnyugtatására. A masszázs az emberi szervezetre jótékony hatással van. Masszázs közben ellazulnak a fájó, feszülő csomós izmok, valamint javul a rugalmasságuk. A Botanico keleti masszázsolaj nem csak az izmok ellazításában segít, de bőrét is ápolja és széppé varázsolja. A Botanico keleti masszázsolaj csak növényi alapanyagokat tartalmaz (olíva olaj, napraforgó olaj stb).

Technikai adatok - Keleti masszázsolaj Botanico 200 ml:
  • relaxáláshoz, lazításhoz ajánlott masszázsolaj
  • a masszázsolaj hatékony stressz és kimerültség esetén 
  • a masszázsolaj táplálja és hidratálja a bőrt 
  • kardamon, jázmin és narancs hozzáadásával készült a masszázsolaj
  • növényi olajakat tartalmaz a masszázsolaj
  • masszázsolaj űrtartalma: 200 ml


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!