Vissza

Összehasonlított termékek

Élénkítő masszázsolaj Botanico 500 ml

Élénkítő masszázsolaj Botanico 500 ml - Kitűnő regeneráló, energetizáló hatású, alkalmas fizikai és pszichikai kimerültség esetén több


5 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Botanico élénkítő masszázsolaj menta, rozmaring és boróka hozzáadásával készült. A Botanico élénkítő masszázsolaj kitűnő serkentő hatással van a szervezetre. Ideális választás a Botanico élénkítő masszázsolaj fizikai és pszichikai kimerültség esetén egyaránt. Bizonyítottan a masszázs az egész emberi szervezetre, a fizikai és a mentális állapotra egyaránt kíváló hatással van. A Botanico élénkítő masszázsolaj használatával ellazulnak a fájó, feszülő, csomós  izmok, javul a rugalmasságuk, fellazulnak az összecsomósodott izmok. A Botanico élénkítő masszázsolaj segítségével nem csak izomfájdalaink szüntethetők meg, de közérzetünk is javul. A Botanico élénkítő masszázsolaj csak növényi alapanyagokat tartalmaz (olíva olaj, napraforgó olaj). Mindenkinek ajánljuk a Botanico élénkítő masszázsolajat, akinek stresszes és rohanós mindennapjai vannak.

Technikai adatok - Élénkítő masszázsolaj Botanico 500 ml:
  • élénkítő masszázshoz alkalmas a masszázsolaj
  • fizikai és pszichikai kimerültség esetén ajánlott a masszázsolaj 
  • menta, rozmaring és boróka hozzáadásával készült a masszázsolaj
  • növényi olajokat tartalmaz a masszázsolaj


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!