Vissza

Összehasonlított termékek

Élénkítő masszázsolaj Botanico 200 ml

Élénkítő masszázsolaj Botanico 200 ml - Kitűnő regeneráló, energetizáló hatású, alkalmas fizikai és pszichikai kimerültség esetén. több


2 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Botanico élénkítő masszázsolaj menta, rozmaring és boróka hozzáadásával kitűnő élénkítő hatással van a szervezetre. A masszázsolaj kiválóan alkalmas fizikai és pszichikai kimerültség esetén. A masszázs az emberi szervezetre sokféle jótékony hatással van. Masszázs közben ellazulnak a fájó, feszülő izmok, javul a rugalmasságuk, fellazulnak az összecsomósodott izmok. A masszázs a vérkeringésre és az anyagcserére is nagyon jó hatással van. Segíti a nyirokkeringést és jótékony hatással van az idegrendszerre is. A helyesen végzett masszázs feloldja a pszichikai feszültséget, segít fejfájás esetén, egészében véve nagyon jó hatással van az emberre. A Botanico élénkítő masszázsolaj csak növényi alapanyagokat tartalmaz (olíva olaj, napraforgó olaj és más). A Botanico élénkítő masszázsolaj segítségével garantáltan felfrissülve és megújulva hagyja el a masszázs asztalt.

Technikai adatok - Élénkítő masszázsolaj Botanico 200 ml:
  • élénkítő masszázshoz alkalmas a masszázsolaj
  • fizikai és pszichikai kimerültség esetén ajánlott a masszázsolaj
  • mentát, rozmaringot és borókát tartalmaz a masszázsolaj 
  • növényi olajokat tartalmaz a masszázsolaj


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!